Carolina123
Fanka BB :)
he, he mam. Nic nie dajeMoże aplikacja w telefonie co przypomina o piciu wody?
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
he, he mam. Nic nie dajeMoże aplikacja w telefonie co przypomina o piciu wody?
Na kiedy masz termin?5 maja było więc pecherzyk ciążowy , serduszko jeszcze nie biło .
w którym byłaś tygodniu . Ja byłam 4 mają według OM 6+0, był pęcherzyk, było ciałko żółte. 6 dni później byłam był już zarodek i serduszko, ale według USG dopiero wtedy byłam w 6+15 maja było więc pecherzyk ciążowy , serduszko jeszcze nie biło .
Super gratuluję wczoraj na wizycie tez miałam.11+1.Hej Dziewczyny. Ja juz po wizycie. Krwiak się wchłonął dzidzia rośnie, także chyba pora odetchnac z ulgą bo dzis juz 11+1 dziękuję za kciuki trzymam za resztę
U mnie w przychodni stoi i normalnie można się napić.Tez będę musiała przemycić wode choc minimalnie
Woo telewizorek brzmi bardzo luksusowo :OU mnie w przychodni stoi i normalnie można się napić.
Tylko teraz nie wiem jak będzie, bo przychodnia zmieniła adres i poprzednio był pokoik z kanapą i telewizorkiem nawet w którym się te 2h siedziało, a jak teraz są tylko krzesła na korytarzu wśród czekających do lekarzy to nie bardzo mi się to podoba
Lekarz twierdzi że to 4 tydzień byłw którym byłaś tygodniu . Ja byłam 4 mają według OM 6+0, był pęcherzyk, było ciałko żółte. 6 dni później byłam był już zarodek i serduszko, ale według USG dopiero wtedy byłam w 6+1
To prywatna przychodnia. Miała super miejsce wcześniej, tak na uboczu, w spokojnej okolicy. Przenieśli się do centrum i niby dla mnie trochę bliżej, ale zaparkować - ciężko, więc najczęściej kawał drogi gnam i mniej miejsca sama przychodnia zajmuje. Wcześniej pediatra przyjmował to było osobne wejście, więc dzieciaki się z nikim nie stykały, a teraz wszystko na kupieWoo telewizorek brzmi bardzo luksusowo :O