Ja pochodzę z Gdańska, ale od kilku miesięcy mieszkam w DE
A jakie okolice w DE bo jest nas tu kilka
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Ja pochodzę z Gdańska, ale od kilku miesięcy mieszkam w DE
przed ciaza dużo około 4 a pozniej żadnej bo mnie odrzuciło teraz jak ,,stary " pije kawę to czasem wezmę z 3 łyczkiDziewczyny , a Wy pijecie teraz kawkę ?
Pomógł! Tylko trzeba go brać regularnie jak się ma dużo mdłości.sprawdziłam to ten Nuperal w składzie to jest dokładnie to samo co ja dostałam, czyli ten Cariban. Jak się po tym czułaś? Byłaś senna? Przeczytałam ulotkę to mna trochę wzdrygnelo ale jak będzie mnie znowu mdlilo to się nie zastanawiam dwa razy i biorę
Mi lekarz mówił, że do 2.5 jest normaKochane jaki wynik powinien być w przypadku tsh w ciąży?
chyba do 1,5. Ja na Euthyrox mam 0,6 (badanie wczoraj)Kochane jaki wynik powinien być w przypadku tsh w ciąży?
ja wiem tylko, że do starań powinno być do 1,5. Na początku ciąży miałam 1,7 i już wiedziałam, że będę musiała kontrolować tsh. Po dwóch tygodniach wzrosło do 4,26 ale za chwilę wzięłam lekarstwoMnie dziś wyszło 1.8 i nie wiem czy to za dużo czy nie