reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Grudniowe mamy 2022 :)

reklama
sprawdziłam to ten Nuperal w składzie to jest dokładnie to samo co ja dostałam, czyli ten Cariban. Jak się po tym czułaś? Byłaś senna? Przeczytałam ulotkę to mna trochę wzdrygnelo 😅 ale jak będzie mnie znowu mdlilo to się nie zastanawiam dwa razy i biorę 🤪
Pomógł! Tylko trzeba go brać regularnie jak się ma dużo mdłości. 🤞🍀

Gratulacje dla wszystkich wizytujących dzisiaj ! Wspaniale wieści w ten piękny ciepły dzień 🥰 oby wszystkie wizyty już takie były i żebyśmy doczekały się naszych dzidziutków 🥳🤰🏼 ja już przebieram nogami na piątkowa wizytę a jutro mam cały dyżur w pracy wiec będę ciagle zajęta i szybko minie 👍🏻 ja dzisiaj 7+0 jak narazie mdłości brak z czego bardzo się cieszę, ale zmęczenie ostro daje się we znaki i te bolące piersi, powoli muszę miseczkę większa kupić bo zaczyna być ciasnawo 😂

reklama
Do góry