reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Grudniowe mamy 2022 :)

Kurczę nie strasz mnie nawet, 39 lat, pierwsza ciąża i zero leków, jedynie suple 😵‍💫 Moje szanse chyba nie wyglądają najlepiej...
Ja nigdy nie brałam żadnych leków, może dlatego, że w moim przypadku nigdy nie miałam problemów z utrzymaniem ciąży. Naszczescie istnieje wiele leków i suplementów które mogą pomóc kobietom w utrzymaniu ciąży na dzień dzisiejszy. Pomyślcie ile kobiet lata temu były pozbawione możliwościa donoszenia ciąży 🌹❤️💪

reklama
@Purrfect 24.05 mam prenatalne. Biorę letrox i witaminy. Tyle samo lat;)

Dziewczyny, kiedy najlepiej zrobić badania z krwi,? W pierwszej ciąży robiłam chyba tego samego dnia...

Kurczę strasznie mi przykro, że musisz przechodzić takie stresy :( Ten brak tętna był w piątek, tak? A dziś nowa wizyta i znaleźli tętno? Na kiedy masz kolejną wizytę?
w czwartek byłam i moja lekarka nie widziała tętna i skierowała mnie do szpitala, w piątek na Izbie inna lekarka zauważyła tętno i kazała mi przyjechać dziś, a dziś już tętna nie widziała. Zgłupieliśmy z mężem i pojechaliśmy do 3 lekarza i on tętno zauważył 🙄 już sama nie wiem...

reklama
Do góry