reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Grudniowe mamy 2022 :)

reklama
Czasem grywam, ale co najwyżej zwracają mi się kupony 😅
dobrze że chociaż się wraca, to już dużo 🤣
to łącze się w bólu szaleństwa przez tydzień 😔 ze tak czasu nie idzie przyspieszyć.. a objawy mam idealne śpiąca, cycki bolą na jedzenie patrzeć nie mogę - książkowo..
i tak to jest z tymi objawami że o niczym nie świadcza. Ja w pierwszej szczęśliwie ponoszonej ciąży nie miałam ich w ogóle. W drugiej raz się pojawiały i znikały na kilka dni i też by wszystko było dobrze gdyby nie przypaletal się ten wyrostek. Z blizniakami objawy popuscily mi trochę ale to już 11 tydzień więc myslalam że to norma. A okazało się że dzieci zatrzymały się na 9 tyg.
Kurde Mummy i Carolina trzymam mocno kciuki. Nadzieja umiera ostatnia.
Dziewczyny, trzymam mocno kciuki🤞🏼❤️

Oby ten tydzień szybko Wam zleciał..

Ja jutro idę do gine bo tez coś dziwnego się dzieje… mam bóle krzyża, biegunkę, kłucie w brzuchu. Staram się nie panikować ale wolę iść na wszelki wypadek przy okazji skonsultuje badania moczu bo wyszły mi jakieś kosmiczne ale chyba dlatego ze za późno dałam go do badania bo o 12:00. Trzymajcie jutro kciuki.
pewnie idź sprawdź, ale ja też miewam bóle krzyża, kłucie w brzuchu. Ta biegunka to pewnie ze stresu. Trzymam kciuki

Imbir plus kora cynamonu plus gożdziki. Jak trochę przestygnie można dodać miód. W oryginale jest jeszcze szafran, ale nie chcę mi się szukać, poza tym on raczej działanie antydepresyjne ma niż przeciwwirusowe i anyż, ale to odpada, bo w ciąży niewskazany.
Sorki, ze wtrącę, ale czytałam, ze cynamon w ciąży to tez niebardzo :(

Z mała żabką albo żuczkiem 😅kończę cykl dzisiejszych wizyt. U nas 7+3, termin 16.12.2022. Ma całe 1.5 cm. Serduszko pięknie bije. Kolejna wizyta za 3 tygodnie 23.05. Wszystko wzorowo. Progesteron do odstawienia :)

Powodzenia jutro kobiety moje! ❤️

Załączniki

• 61B30A1A-B131-422E-A923-009858C45933.jpeg
    61B30A1A-B131-422E-A923-009858C45933.jpeg
    1 MB · Wyświetleń: 82
reklama
Do góry