pannadarianna
Fanka BB :)
dzieki kochana jutro będzie 7+2Trzymam kciuki! Obyśmy obie usłyszały serduszko. Kojarzę, że jesteś w podobnym tc
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
dzieki kochana jutro będzie 7+2Trzymam kciuki! Obyśmy obie usłyszały serduszko. Kojarzę, że jesteś w podobnym tc
O właśnie, idę sobie zrobić napar na gardło!ajj, zastanawiam się czym się zająć przez ten tydzień, żeby szybko zleciało . Jeszcze na domiar złego gardło mnie zaczyna boleć
co to za napar ?O właśnie, idę sobie zrobić napar na gardło!
Imbir plus kora cynamonu plus gożdziki. Jak trochę przestygnie można dodać miód. W oryginale jest jeszcze szafran, ale nie chcę mi się szukać, poza tym on raczej działanie antydepresyjne ma niż przeciwwirusowe i anyż, ale to odpada, bo w ciąży niewskazany.co to za napar ?
dobrze że chociaż się wraca, to już dużoCzasem grywam, ale co najwyżej zwracają mi się kupony
i tak to jest z tymi objawami że o niczym nie świadcza. Ja w pierwszej szczęśliwie ponoszonej ciąży nie miałam ich w ogóle. W drugiej raz się pojawiały i znikały na kilka dni i też by wszystko było dobrze gdyby nie przypaletal się ten wyrostek. Z blizniakami objawy popuscily mi trochę ale to już 11 tydzień więc myslalam że to norma. A okazało się że dzieci zatrzymały się na 9 tyg.to łącze się w bólu szaleństwa przez tydzień ze tak czasu nie idzie przyspieszyć.. a objawy mam idealne śpiąca, cycki bolą na jedzenie patrzeć nie mogę - książkowo..
pewnie idź sprawdź, ale ja też miewam bóle krzyża, kłucie w brzuchu. Ta biegunka to pewnie ze stresu. Trzymam kciukiDziewczyny, trzymam mocno kciuki
Oby ten tydzień szybko Wam zleciał..
Ja jutro idę do gine bo tez coś dziwnego się dzieje… mam bóle krzyża, biegunkę, kłucie w brzuchu. Staram się nie panikować ale wolę iść na wszelki wypadek przy okazji skonsultuje badania moczu bo wyszły mi jakieś kosmiczne ale chyba dlatego ze za późno dałam go do badania bo o 12:00. Trzymajcie jutro kciuki.
Sorki, ze wtrącę, ale czytałam, ze cynamon w ciąży to tez niebardzoImbir plus kora cynamonu plus gożdziki. Jak trochę przestygnie można dodać miód. W oryginale jest jeszcze szafran, ale nie chcę mi się szukać, poza tym on raczej działanie antydepresyjne ma niż przeciwwirusowe i anyż, ale to odpada, bo w ciąży niewskazany.
Piękne wieściZ mała żabką albo żuczkiem kończę cykl dzisiejszych wizyt. U nas 7+3, termin 16.12.2022. Ma całe 1.5 cm. Serduszko pięknie bije. Kolejna wizyta za 3 tygodnie 23.05. Wszystko wzorowo. Progesteron do odstawienia
Powodzenia jutro kobiety moje!
A tego się już nie doczytałam, a całą poprzednią ciążę się tak leczyłamSorki, ze wtrącę, ale czytałam, ze cynamon w ciąży to tez niebardzo