reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Grudniowe mamy 2022 :)

Do wczoraj mogłam góry przenosić, a dzisiaj silny ból podbrzusza krwawienie ( żywa krew i skrzepy). Bałam się, że to jakaś ciąża pozamaciczna bo ból koszmarny. Pojechałam na SOR i leżę na oddziale usg pokazało pęcherzyk ciążowy z ciałkiem żółtym jeszcze zarodka nie widać. Jestem spokojniejsza, że to nie pozamaciczna tylko w macicy tylko skąd ten ból i krwawienie
Trzymajcie kciuki
Kurczę, jak to się może wszystko w jednej chwili zmienić 😔 strasznie się tego boję, bo przydałoby się popracować trochę...

Trzymam kciuki, żeby wszystko było w porządku!

reklama
Hej hej :) ja tez należę do grudniowych mam 2022 😅 zawsze się śmiałam ze planuje dzieci na lato a tu taki prezent przyniósł zajączek. Jutro pierwsza wizyta u ginekologa - beta Hcg urosła idealnie w ciagu 48 h… w listopadzie przeszłam koszmar z ciąża pozamaciczna - pękł mi jajowod.. laparoskopia itp.
Pierwszy syn 2014 z waga 4220
Drugi syn wcześniak 2240 -34 tydzień

Ogólnie z moja przypadłością cud ze mam dwójkę dzieci - tak mi mówią lekarze.. teraz słyszałam ze raczej w ciąże nie zajdę bo mój sprawny jajowod miał dużo zrostów 😅 i miałam iść teraz na sprawdzenie a tu taka niespodzianka

Kurczę, jak to się może wszystko w jednej chwili zmienić 😔 strasznie się tego boję, bo przydałoby się popracować trochę...

Trzymam kciuki, żeby wszystko było w porządku!

O tak z dnia na dzień. Jestem dobrej myśli ciąża młoda. Leżę odpoczywam i czekam co dalej
Naprawdę myślałam, że już poroniłam takie krwawienie mam. Ale podobno szyjka zamknięta więc czekamy co dalej

Do wczoraj mogłam góry przenosić, a dzisiaj silny ból podbrzusza krwawienie ( żywa krew i skrzepy). Bałam się, że to jakaś ciąża pozamaciczna bo ból koszmarny. Pojechałam na SOR i leżę na oddziale usg pokazało pęcherzyk ciążowy z ciałkiem żółtym jeszcze zarodka nie widać. Jestem spokojniejsza, że to nie pozamaciczna tylko w macicy tylko skąd ten ból i krwawienie
Trzymajcie kciuki
Trzymaj się, musisz wierzyć że będzie dobrze ❤️

Dziewczyny też miewacie czasem bóle podbrzusza/jajników? Ja miałam dzisiaj tak, że kiedy wstawałam z kanapy zaczęło mnie kłuć z lewej strony.. no i w nocy przy zmianie pozycji czułam niestety kłucie z lewej tak samo. Prawa strona zakłuła mnie lekko tylko raz, ale ta lewa.. miałam te kłucia już wcześniej i martwiłam się czy wszystko jest dobrze, ale byłam na wizycie (w piątek) i lekarka mówiła, że jajniki są ok i wszystko poza tym też. Ale wcześniej nie bolało mnie tak często jak dziś..
Hej, ja miałam raz na jakiś czas takie kłucie w podbrzuszu przez kilka dni ale ustało. Ale się tak nie przejmuje bo to nie był silny ból ani nie mam plamień. Wszystko się tak rozrasta wiec to normalne ;)

Jutro wizyta na 19.30.. stresuje się już dzisiaj.. niby tłumacze sobie, ze nie krwawię, plamien nie było, wiec musi wszystko być dobrze. Na ostatniej wizycie 5+5 i był pęcherzyk i ciałko żółte. Lekarz zapewniała, ze wymiary itp wszystko jest idealne i nie mam co się martwić, ze będzie zarodek i serduszko. Badania pierwsze zrobione, wyniki wzorowe. Nawet moja tarczyca jest w lepszym stanie niż w pierwszej ciazy. Jutro 7+5. ❤️ kolejna wizyta pewnie będzie za miesiąc, chyba zwariuje!

Trzymam kciuki za jutrzejsze wizyty, bo teoche ich jest. Mam nadzieje, ze każda wróci tu z najlepszymi wiadomościami!!!! Wdech, wydech🤞🏻

Hej hej :) ja tez należę do grudniowych mam 2022 😅 zawsze się śmiałam ze planuje dzieci na lato a tu taki prezent przyniósł zajączek. Jutro pierwsza wizyta u ginekologa - beta Hcg urosła idealnie w ciagu 48 h… w listopadzie przeszłam koszmar z ciąża pozamaciczna - pękł mi jajowod.. laparoskopia itp.
Pierwszy syn 2014 z waga 4220
Drugi syn wcześniak 2240 -34 tydzień

Ogólnie z moja przypadłością cud ze mam dwójkę dzieci - tak mi mówią lekarze.. teraz słyszałam ze raczej w ciąże nie zajdę bo mój sprawny jajowod miał dużo zrostów 😅 i miałam iść teraz na sprawdzenie a tu taka niespodzianka
koniecznie daj znać po wizycie ❤️❤️❤️❤️ zajączki w tym roku były bardzo bogate dla nas 🤞🏻

Jutro wizyta na 19.30.. stresuje się już dzisiaj.. niby tłumacze sobie, ze nie krwawię, plamien nie było, wiec musi wszystko być dobrze. Na ostatniej wizycie 5+5 i był pęcherzyk i ciałko żółte. Lekarz zapewniała, ze wymiary itp wszystko jest idealne i nie mam co się martwić, ze będzie zarodek i serduszko. Badania pierwsze zrobione, wyniki wzorowe. Nawet moja tarczyca jest w lepszym stanie niż w pierwszej ciazy. Jutro 7+5. ❤️ kolejna wizyta pewnie będzie za miesiąc, chyba zwariuje!

Trzymam kciuki za jutrzejsze wizyty, bo teoche ich jest. Mam nadzieje, ze każda wróci tu z najlepszymi wiadomościami!!!! Wdech, wydech🤞🏻
Będzie wszystko dobrze ❤️❤️❤️

reklama
Do góry