Evelina@
Moderator
Ja już w domu Frania mam ale Tobie życzę Franusie fajne chłopakija ciagle Mówię Franek, ale jakoś w głowie siedzi ze będzie druga . Zobaczymy
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Ja już w domu Frania mam ale Tobie życzę Franusie fajne chłopakija ciagle Mówię Franek, ale jakoś w głowie siedzi ze będzie druga . Zobaczymy
Ooo ja też bym bardzo chciała dziewczynkę mam już 2 w domu choć moje dziecko raczej wyglądało na chłopca więc zobaczymy za 7 tygodni bo teraz dłuższą przerwę będę miała w USGOjjj ja bym dziewczynkę bardzo chciała
tez tak momentami czuje ukłucie. Po chwili mija i już jest ok
To mnie uspokoiłyście trochę, dziękiTak czuję czasem jajnik da o sobie znać a czasem zakluje w macicy albo trochę boli jak na okres ale lekarka mi powiedziała że to normalne
Melduje się , głodna Litwa odcinek tysiąc trzydziestyDziewczyny, która leży w łóżku głodna oszaleje sama ze sobą Zaraz
śliczne imię u nas jest spór - Oskar albo Aleksander, bliżej mi do Oskara zdecydowanieja ciagle Mówię Franek, ale jakoś w głowie siedzi ze będzie druga . Zobaczymy
Ciekawe czy to jest w pakiecie LUX Med. Muszę sprawdzić albo rozszerzyć ofertę bo mnie te ceny w Warszawie zabijąMorfologia , mocz , toxo,różyczka ,CMV,WR ,HIV ,HCV,glukoza, TSH,fT4,gr.krwii
ja z córka odrazu po teście mówiłam Julka, tu Franek. Co do innych imion nie mamy zgodności z mężem zwłaszcza gdy zaczyna wymyślać dla dziewczynkiśliczne imię u nas jest spór - Oskar albo Aleksander, bliżej mi do Oskara zdecydowanie
Ja robie wszystko w pakiecie LuxMed za free. Ale nie wiem jaki mam pakiet bo to z pracy. Może rozszerzony bo dentyste też mam itp.Ciekawe czy to jest w pakiecie LUX Med. Muszę sprawdzić albo rozszerzyć ofertę bo mnie te ceny w Warszawie zabiją
Ja też przeczuwam chłopca i ma być właśnie Aleksander A dziewczynka Pola.śliczne imię u nas jest spór - Oskar albo Aleksander, bliżej mi do Oskara zdecydowanie
Tez mam z pracy więc najwyżej sobie rozszerzę bo mam taką możliwość Zawsze mi wystarczał ten podstawowy, ale nie zaszkodzi mieć więcej możliwościJa robie wszystko w pakiecie LuxMed za free. Ale nie wiem jaki mam pakiet bo to z pracy. Może rozszerzony bo dentyste też mam itp.