Carolina123
Fanka BB :)
Łap tak jak myślałam, nie weszło jutro chyba zrobię babkę ziemniaczanąMięsko możesz mi podrzucić Wygląda przepysznie!
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Łap tak jak myślałam, nie weszło jutro chyba zrobię babkę ziemniaczanąMięsko możesz mi podrzucić Wygląda przepysznie!
Uwielbiam babkę ziemniaczaną.. MMMŁap tak jak myślałam, nie weszło jutro chyba zrobię babkę ziemniaczaną
co wy tu wymyślacie! Nigdy nie jadłamUwielbiam babkę ziemniaczaną.. MMM
co Ty opowiadasz ? Jest pyszna. Uwielbiam koniecznie musisz spróbować.co wy tu wymyślacie! Nigdy nie jadłam
Coś jak placki ziemniaczane, tylko z kawałkami boczku i kiełbasy i pieczone, a nie smażone. Mnie dopiero mąż pokazał to cudo, bo u mnie w domu tylko plackico wy tu wymyślacie! Nigdy nie jadłam
A masz jakieś plamienia? Ja przy cp miałam plamienia jakoś tyg przed i nagle źle się poczułam, pojawił się ból z prawej strony taki kłujący i już wiedziałam że nie jest dobrze :/U mnie jest bardzo niski progesteron na poziomie 7 nie mam żadnych objawów ciążowych po za bólem piersi. Podejrzewam ciążę pozamaciczną, lekarz sam powiedział jak pojawią się bóle jajników to jak najszybciej mam się zgłosić chyba podejrzewa to samo co ja, ale nie powiedziała tego na glos. Ja w głębi duszy liczę na cud że będzie dobrze. Przyjmuje progesteron100 trzy razy dziennie do tego acard 100 przez mutacje G4/G4 i encorton 5mg
Dokładnie jest obrzydliwa, ja musze zaraz czymś popić jakąś herbata bo cały czasu mam ten pospak w ustachLuteina pod język jest taka obrzydliwa , targają mną mdłości po niej Czy Wy też tak macie ?
No ale co się nie zrobi dla swojego maluszka
Boże te kopytkaŁap tak jak myślałam, nie weszło jutro chyba zrobię babkę ziemniaczaną