Hahaha jakbym o swoim chlopie czytała ten sam typ...mam odpoczywać, nic nie robić a sam za nic się nie weźmiejak dzisiaj zobaczył, że myję podłogę w łazience i akurat kucałam, to prawie mi awanturę zrobił, że mam odpoczywać, a nie pracować w takiej pozycji niestety mieszkanie samo nie nie posprząta, a ten do sprzątania się nie garnie
reklama
Chociaż ostatnio muszę Go pochwalić bo całe mieszkanie posprzątałHahaha jakbym o swoim chlopie czytała ten sam typ...mam odpoczywać, nic nie robić a sam za nic się nie weźmie
Macie Dziewczyny już jakieś zachcianki? Bo ja dzisiaj przechodzę samą siebie.. najpierw jadłam frytki, później 3 kawałki pizzy.. teraz mam ochotę na lody.. Wiem, że nie powinnam się objadać takimi rzeczami, ale to tak za mną chodzi, że w dzień jak się zdrzemnęłam to śniło mi się jak jem chipsy na owoce niestety ochoty brak
panna_anna
Fanka BB :)
Ja miałam tylko na chipsy Twistosy bo sobie o nich przypomniałam, ale to pewnie dlatego ze lubię słone przekąski, ale ze względu na aparat orto. od jakiegoś czasu w ogóle nie jem chipsów, a one są takie fajne miękkie jak prażynki. Zjadłam wczoraj w ramach obiadu paczkę i później miałam taki ciężki żołądek, że więcej nie ulegnę pokusie. A tak to normalnie jem, o ile jedzenie w większości posiłków kanapek można nazwać normalnym. Nudzi mnie zwykłe jedzenie i w sumie na nic nie mam ochoty.Macie Dziewczyny już jakieś zachcianki? Bo ja dzisiaj przechodzę samą siebie.. najpierw jadłam frytki, później 3 kawałki pizzy.. teraz mam ochotę na lody.. Wiem, że nie powinnam się objadać takimi rzeczami, ale to tak za mną chodzi, że w dzień jak się zdrzemnęłam to śniło mi się jak jem chipsy na owoce niestety ochoty brak
tak! w piątek wieczorem jechaliśmy specjalnie do teściów, bo zachciało mi się placków ziemniaczanych, a teściowa zgodziła się je dla mnie zrobićMacie Dziewczyny już jakieś zachcianki? Bo ja dzisiaj przechodzę samą siebie.. najpierw jadłam frytki, później 3 kawałki pizzy.. teraz mam ochotę na lody.. Wiem, że nie powinnam się objadać takimi rzeczami, ale to tak za mną chodzi, że w dzień jak się zdrzemnęłam to śniło mi się jak jem chipsy na owoce niestety ochoty brak
Malka_91
A ja siedzę i sie stresuje…. Okazało sie, ze moja siostrzenica ma ospę, a dwa dni temu była u nas na jakieś 3 godziny…. Synka nie zdążyłam jeszcze zaszczepić, bo ciagle chorował ja przechorowałam w dzieciństwie, ale bardzo sie boję ze złapię półpaśca albo nawet ospę drugi raz, bo ponoc i to sie zdarza…. Jeju a tak chciałam żeby ta ciąża była bez zmartwień ((((
7grudnia
Taka polityka firmy Będę rozmawiać z przełożoną, ale obserwując jak kończyły moje koleżanki w podobnej sytuacji wiele niestety nie zdziałamKurczę, serio? Po 3 latach i myślisz ze Ci nie przedłużą? Mega słabe. Ja rozumiem, że ja np pracuje 2 miesiąc dopiero i nie jestem jakimś super wartościowym pracownikiem, ale po 3 latach to już mnóstwo czasu i doświadczenia.
Mamafasolki
100% przez pierwsze pół roku, i 60,% przez kolejne 26 tygodni. Albo 80% przez 52 tygodnie.A jak to jest z tym zasiłkiem macierzyńskim, trzeba do ZUS jechać i składać wniosek czy do pracodawcy ?
I od czego zależy płatność 100% a 80%?
Mi się też umowa będzie kończyć w dniu porodu
Ale od sierpnia ma się coś zmienić, więc musimy poczekać
G
guest-1677526072
Gość
Oooo to czekamy100% przez pierwsze pół roku, i 60,% przez kolejne 26 tygodni. Albo 80% przez 52 tygodnie.
Ale od sierpnia ma się coś zmienić, więc musimy poczekać
reklama
Hahaha uwielbiam do mnie jeszcze apropo tej dodatkowej wizyty mówił "zmień lekarza" pytam dlaczego??? - "bo mu nie ufasz"Może jeszcze pójdziesz do drugiego lekarza... i trzeciego? Dooooobrze, jak chcesz to się zapisz
Wiem, że gdybym się zapisała jeszcze do pięciu, to i tak by ze mną pojechał