Karola z nadzieją
Fanka BB :)
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
I ja!Ja też![]()
Widzę, że jesteśmy na równo 7+3![]()
Ja też![]()
Ale fajowo!I ja!![]()
Z aplikacji 6 grudnia, z USG babeczka powiedziała, że 7 grudnia ale że to nie jest pewne i dopiero ok 12 tygodnia będzie można ustalić dokładny dzień.Ale fajowo!
I na kiedy macie terminy? Mi wpisał w kartę z OM termin na 1 grudnia, z owulacji mu wyszło 3 grudnia, a mi wszystkie aplikacje pokazują 6 grudnia
U mnie też jest całkiem inaczej . Mojej gin z obliczeń wyszło że mam na 26 listopada termin , tyle że ja wiem kiedy co było więc nie ma takiej opcji no i wg tego co ja liczyłam to 2 lub 3 grudnia u mnieAle fajowo!
I na kiedy macie terminy? Mi wpisał w kartę z OM termin na 1 grudnia, z owulacji mu wyszło 3 grudnia, a mi wszystkie aplikacje pokazują 6 grudnia
mnie tez pobolewa i kłuje brzuch. Dlatego dostałam luteinę. I mdłości tez mi zniknęły wczoraj a dziś wymioty. Nie ma reguły, spokojnie, takie to nasze pierwsze objawyMartwię się trochę, bo do wczoraj czułam mdłości, a dziś już nic kompletnie, tylko brzuch trochę kłuje. Chyba pojde na bete
kobieto sciagnelam Cię myślami!!! Ja dosłownie przed chwila powiedziałam do męża ze zrobiłabym wszystko za gofryA mnie naszła taka ochota na gofry z dżemem truskawkowym, że chyba zaraz mąż będzie musiał jechać po gofrownicę![]()