reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Grudniowe mamy 2022 :)

Martwię się trochę, bo do wczoraj czułam mdłości, a dziś już nic kompletnie, tylko brzuch trochę kłuje. Chyba pojde na bete
Ale mdłości mogą przyjść znów , nie stresuj się dodatkowo , jutro może się okazać że będziesz leżeć i wymiotować 🥺 u mnie jest w kratkę ...kłucia też mam...ale jeśli uspokoisz się po becie to leć na nią 🙂 tylko wiesz że trzeba powtórzyć i zobaczyć przyrost

reklama
Ale mdłości mogą przyjść znów , nie stresuj się dodatkowo , jutro może się okazać że będziesz leżeć i wymiotować 🥺 u mnie jest w kratkę ...kłucia też mam...ale jeśli uspokoisz się po becie to leć na nią 🙂 tylko wiesz że trzeba powtórzyć i zobaczyć przyrost
Ano właśnie stresuje się, bo jak byłam ostatnio w ciąży, która poroniłam, to mdłości ustały 2 dni przed…. Jadę ba ta betę, ostatnia robiłam w środę, wiec może ten wynik coś zobrazuje…

Martwię się trochę, bo do wczoraj czułam mdłości, a dziś już nic kompletnie, tylko brzuch trochę kłuje. Chyba pojde na bete
Ja dziś tez nie mam żadnych objawów, piersi miękkie, brak nudności. Pamiętaj, że to objawy są bardzo w kratkę, a beta w pewnym momencie bardzo zwalnia i tez nie ma co się stresować, bo przyrosty mogą być małe ☺️

Ja dziś tez nie mam żadnych objawów, piersi miękkie, brak nudności. Pamiętaj, że to objawy są bardzo w kratkę, a beta w pewnym momencie bardzo zwalnia i tez nie ma co się stresować, bo przyrosty mogą być małe ☺️
U mnie to samo, poniedziałek i wtorek to był dla mnie koszmar, najgorsze dni od kiedy wiem o ciąży... A od środy lekkie mdłości, pół dnia czuje się znakomicie, drugie pół trochę gorzej. I tak w kółko 😂 Ale jeśli masz być spokojniejsza to może rzeczywiście warto sprawdzić, szczególnie, że miałaś takie przejścia w poprzedniej 😢
Pisała któraś z was o "smakach w ciąży", tak się dzisiaj śmiałam sama do siebie - jednego dnia nakupiłam pomidorów, bo miałam na nie niesamowitą ochotę, a następnego nie mogłam na nie patrzeć 😂 No jeszcze takiego rollercoasteru nie miałam hahaha!

U mnie to samo, poniedziałek i wtorek to był dla mnie koszmar, najgorsze dni od kiedy wiem o ciąży... A od środy lekkie mdłości, pół dnia czuje się znakomicie, drugie pół trochę gorzej. I tak w kółko 😂 Ale jeśli masz być spokojniejsza to może rzeczywiście warto sprawdzić, szczególnie, że miałaś takie przejścia w poprzedniej 😢
Pisała któraś z was o "smakach w ciąży", tak się dzisiaj śmiałam sama do siebie - jednego dnia nakupiłam pomidorów, bo miałam na nie niesamowitą ochotę, a następnego nie mogłam na nie patrzeć 😂 No jeszcze takiego rollercoasteru nie miałam hahaha!
Widzę że nie tylko ja mam takie jazdy 😂

reklama
Do góry