G
guest-1677526072
Gość
wam też takie siniaki czasem wychodzą ?Dasz radę, też czeka mnie podanie sobie samej kilka razy oby tylko nie kuć w to samo miejsce bo wtedy naprawdę boli.
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
wam też takie siniaki czasem wychodzą ?Dasz radę, też czeka mnie podanie sobie samej kilka razy oby tylko nie kuć w to samo miejsce bo wtedy naprawdę boli.
wybacz, dopiero ochłonęłam. 5+5 jest wzorowo. Pęcherzyk i ciałko żółte adekwatne do wieku ciazy i zgodne z OM. Z progiem dostałam luteinę profilaktycznie dopochwowo, ale lekarz moi, ze jest na tyle wzorowo, ze nerwy mam schować w kieszeń i odetchnąć. Za dwa tyg wizyta kolejna. Mam wrócić z badaniami zleconymi. gdybym przyszła w poniedziałek na 99% byłoby juz serduszko, ale byłam dziś i wyszłam spokojniejsza. Serduszka nie było, ale był najpiękniejszy kropek na świecie.jak wizyta ?
No to super ! I teraz bez stresuwybacz, dopiero ochłonęłam. 5+5 jest wzorowo. Pęcherzyk i ciałko żółte adekwatne do wieku ciazy i zgodne z OM. Z progiem dostałam luteinę profilaktycznie dopochwowo, ale lekarz moi, ze jest na tyle wzorowo, ze nerwy mam schować w kieszeń i odetchnąć. Za dwa tyg wizyta kolejna. Mam wrócić z badaniami zleconymi. gdybym przyszła w poniedziałek na 99% byłoby juz serduszko, ale byłam dziś i wyszłam spokojniejsza. Serduszka nie było, ale był najpiękniejszy kropek na świecie.
Jak dobrze! Wspaniałe wiadomości!wybacz, dopiero ochłonęłam. 5+5 jest wzorowo. Pęcherzyk i ciałko żółte adekwatne do wieku ciazy i zgodne z OM. Z progiem dostałam luteinę profilaktycznie dopochwowo, ale lekarz moi, ze jest na tyle wzorowo, ze nerwy mam schować w kieszeń i odetchnąć. Za dwa tyg wizyta kolejna. Mam wrócić z badaniami zleconymi. gdybym przyszła w poniedziałek na 99% byłoby juz serduszko, ale byłam dziś i wyszłam spokojniejsza. Serduszka nie było, ale był najpiękniejszy kropek na świecie.
hmm, może ta zmiana nie poszła na korzyść. I co celowo trzeba powtórzyć po 48 godzinach z jakiegoś konkretnego powodu. Nie dasz rady podejść jutro rano ?Moje zrobiłam źle a może dobrze, wczoraj miałam o 8 bete a dzisiaj pojechałam o 18 bo jutro i w piątek mogę nie dać rady, jest przyrost ale na tym całym kalkulatorze pokazuje poniżej normy … minęło 34 h … pierwsza 41,9 a teraz 53,6
właśnie nie, lab od 7:30 a ja na 7 do pracy … chyba ze pojadę wieczorem tak jak dzisiaj ale wtedy to nie wiem jak na to patrzeć, chyba ze w piątek podjade i porównam z dzisiejszym wynikiem …hmm, może ta zmiana nie poszła na korzyść. I co celowo trzeba powtórzyć po 48 godzinach z jakiegoś konkretnego powodu. Nie dasz rady podejść jutro rano ?
może lepiej w piątek na 18 i porównaj z dzisiejszymwłaśnie nie, lab od 7:30 a ja na 7 do pracy … chyba ze pojadę wieczorem tak jak dzisiaj ale wtedy to nie wiem jak na to patrzeć, chyba ze w piątek podjade i porównam z dzisiejszym wynikiem …
cudniewybacz, dopiero ochłonęłam. 5+5 jest wzorowo. Pęcherzyk i ciałko żółte adekwatne do wieku ciazy i zgodne z OM. Z progiem dostałam luteinę profilaktycznie dopochwowo, ale lekarz moi, ze jest na tyle wzorowo, ze nerwy mam schować w kieszeń i odetchnąć. Za dwa tyg wizyta kolejna. Mam wrócić z badaniami zleconymi. gdybym przyszła w poniedziałek na 99% byłoby juz serduszko, ale byłam dziś i wyszłam spokojniejsza. Serduszka nie było, ale był najpiękniejszy kropek na świecie.