7grudnia
Fanka BB :)
Ja 27.04. 15:40Oczywiście
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Ja 27.04. 15:40Oczywiście
ja 25.04Witam
Aby było nam raźniej w dniu wizyty, bądźmy dla siebie wsparciem
Powodzenia na dzisiejszych wizytach! Za dobre wiadomości i piękne widoki!
@PsychoPatka91 - wizyta 26.04
@7grudnia - wizyta 27.04
@Mamafasolki - wizyta 06.05
Normalnie niestetymąż mi robił. Popłakałam się . Sam zastrzyk ok. Ale mega piecze po zrobieniu . To normalne ?
Pięknie, gratulacje!!wybacz, dopiero ochłonęłam. 5+5 jest wzorowo. Pęcherzyk i ciałko żółte adekwatne do wieku ciazy i zgodne z OM. Z progiem dostałam luteinę profilaktycznie dopochwowo, ale lekarz moi, ze jest na tyle wzorowo, ze nerwy mam schować w kieszeń i odetchnąć. Za dwa tyg wizyta kolejna. Mam wrócić z badaniami zleconymi. gdybym przyszła w poniedziałek na 99% byłoby juz serduszko, ale byłam dziś i wyszłam spokojniejsza. Serduszka nie było, ale był najpiękniejszy kropek na świecie.
No ja już straciłam 2 kg przez ostatnie dwa tygodnie padam normalnie, przez to że jem tyle co nic i wymiotuje mam problem z załatwieniem się już tydzień nic .zmartwię Cię, ale mi na pewnym etapie w poprzedniej ciąży nie pomagało nic. Obiecywali, że przejdzie po 1 trym., a przeszło dopiero po jakimś 16 tyg. Z plusów, to nie przytyłam przez ten okres nic. Strasznie Ci współczuję, bo to okropna męka.
Ja też mam 26-04Witam
Aby było nam raźniej w dniu wizyty, bądźmy dla siebie wsparciem
Powodzenia na dzisiejszych wizytach! Za dobre wiadomości i piękne widoki!
@PsychoPatka91 - wizyta 26.04
@7grudnia - wizyta 27.04
@Mamafasolki - wizyta 06.05
tantum verde bardzo dobre na gardloDziewczyny co na przeziębienie czuje że coś mnie rozbiera , już lekko w gardle drapie
Mleko z miodem odpada bo jestem uczulona na miód
moje "malutkie" ślady po heparynie...Mi wyszły do tej pory takie dwa małe krwiaczki w miejscach wkłucia ale już znikają, siniaki nie. Może bierzesz też acard? Wiem że on powoduje siniaki też czasem.