Carolina123
Fanka BB :)
o kurcze . Sorry, że to powiem, ale jakoś mi razniej.tak ja przyjmuje
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
o kurcze . Sorry, że to powiem, ale jakoś mi razniej.tak ja przyjmuje
jak wizyta ?czekam już w poczekalni. Oczywiście myśle pozytywnie i mam dużo nadziei. Trzymajcie kciuki
rozumiem Cię też mi się raźniej robi jak słyszę że nie tylko ja biorę zastrzykio kurcze . Sorry, że to powiem, ale jakoś mi razniej.
Właśnie się jej bojewoooo ale beta! Moja owu w okolicach 1.04 i 13.04 miałam 271 witamy
Dasz radę, też czeka mnie podanie sobie samej kilka razy oby tylko nie kuć w to samo miejsce bo wtedy naprawdę boli.nie wiem jak to przeżyje przez kolejnych kilka miesięcy. Mam tylko nadzieję, że przywyknę. Jakoś. Dziękuję za odpowiedź, bo już chciałam męża ochrzaniać, że źle zrobił i piecze ciekawe jak ja sobie poradzę od poniedziałku jak męża nie będzie
kochana tylko się cieszyc. A może to będą dwa bombelkiWłaśnie się jej boje
Jutro się może dowiem, przy takim bhcg chyba już usg powinno być miarodajne…kochana tylko się cieszyc. A może to będą dwa bombelki
Jutro wizyta o 8:00… chyba dzisiaj nie zasnę. Trzymajcie kciuki