Agness29
Zaciekawiona BB
Ja mam dokładnie coś takiego , dajemy rodzicom w niedzielęJa widziałam ostatnio coś takiego
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Ja mam dokładnie coś takiego , dajemy rodzicom w niedzielęJa widziałam ostatnio coś takiego
ja tez w tym roku swoje mam nadzieje, że zmieszczę się w sukienkęHahaha! Witaj w klubie, tylko ja mam swoje wesele Mieliśmy zacząć się starać zaraz po, ale los chciał inaczej ale u mnie będzie akurat skończony pierwszy trymestr, więc może damy radę!
Ja też w klubie, mówię o swoim mąż ale tak naprawdę to mężem będzie dopiero za 3 miesiące Ale u nas będzie bez wielkiej pompy, bo też nigdy jej nie chcieliśmy, więc nie ma stresuja tez w tym roku swoje mam nadzieje, że zmieszczę się w sukienkę
Ja chyba zadzwonię we wtorek po świętach i powiem jaka jest sytuacja. Domyślam się, ze niw będzie zadowolony.Dziewczyny a mówiłyście już w pracy o ciąży? Ja pracuję przy laboratorium, gdzie robię wszystkie badania, wiedzą tam o tym, że jestem w ciąży. Boję się, że ktoś coś powie moim współpracownikom zanim sama zdążę. Z drugiej strony nie chciałabym mówić tak szybko, nie miałam nawet USG...
Ja właśnie dziś powiedziałam po usg, ale to tez ze względu na warunki no i ja jestem w zakręconej sytuacji bo w trakcie przechodzenia z jednego działu do drugiego i stres podwójny, ale obecny przełożony powiedział ze zrobimy to jak najlepiej i bez stresu takze milo z jego stronyDziewczyny a mówiłyście już w pracy o ciąży? Ja pracuję przy laboratorium, gdzie robię wszystkie badania, wiedzą tam o tym, że jestem w ciąży. Boję się, że ktoś coś powie moim współpracownikom zanim sama zdążę. Z drugiej strony nie chciałabym mówić tak szybko, nie miałam nawet USG...
Ja też w klubie, mówię o swoim mąż ale tak naprawdę to mężem będzie dopiero za 3 miesiące Ale u nas będzie bez wielkiej pompy, bo też nigdy jej nie chcieliśmy, więc nie ma stresu
Oo dobrze wiedzieć, że jest nas więcej! kiedy macie? My 11 czerwcaja tez w tym roku swoje mam nadzieje, że zmieszczę się w sukienkę
Będzie pięknieJa mam dokładnie coś takiego , dajemy rodzicom w niedzielę