reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Grudniowe mamy 2022 :)

właśnie tak było na tamtej grupie, zaraz może poczytam i coś spróbuje pokombinować ☺️
To pozostanie aktywne, a prywatne to trzeba napisać do adminki zebrać listę chętnych i tworzy się dodatkowy wątek widoczny tylko dla tych co dostali link
No ale na to jest jeszcze za wcześnie dużo dziewczyn z konca grudnia jeszcze tu nie dotarły

reklama
Dziewczyny, jak lekarz mi zlecił wykonanie m.in. glukozy - na czczo, to będzie to badanie bez picia glukozy? Tylko samo jednorazowe pobranie krwi? Bo nastawiałam się już, że będę musiała posiedzieć jutro w laboratorium kilka godzin, ale tak mnie olśnilo jak zaczęłam czytać kartkę z przygotowaniem do badania

Dziewczyny, jak lekarz mi zlecił wykonanie m.in. glukozy - na czczo, to będzie to badanie bez picia glukozy? Tylko samo jednorazowe pobranie krwi? Bo nastawiałam się już, że będę musiała posiedzieć jutro w laboratorium kilka godzin, ale tak mnie olśnilo jak zaczęłam czytać kartkę z przygotowaniem do badania
Też mam glukozę na czczo do zrobienia i to jest bez picia glukozy bo by powiedział że trzeba zrobić krzywa cukrowa

A jeszcze jedno pytanie mi się nasunęło do Was - na długo przed ciążą przyjmowałyście kwas foliowy lub może wcale?

A jeszcze jedno pytanie mi się nasunęło do Was - na długo przed ciążą przyjmowałyście kwas foliowy lub może wcale?
Ja przyjmowałam 8 miesięcy ciągiem z nadzieja na ciaze. Po biochemicznej brałam w kratkę, a poprzednim cyklu wcale bo byłam rozwalona psychicznie po hsg i miałam w nosie wszystko co związane z ciąża

reklama
Do góry