reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Grudniowe mamy 2022 :)

Załączniki

• Zrzut ekranu 2022-04-15 o 10.01.56.png
    Zrzut ekranu 2022-04-15 o 10.01.56.png
    166,4 KB · Wyświetleń: 83
  • Zrzut ekranu 2022-04-15 o 10.02.06.png
    Zrzut ekranu 2022-04-15 o 10.02.06.png
    211,2 KB · Wyświetleń: 86
reklama
Nie wiem dlaczego dwa razy się to dodało 🤔🤔🤔
Siedzę na krzywej cukrowej. Myślałam że będzie gorzej w ciąży z glukoza ale na szczęście nie było tak źle 😁 za 10 minut drugie pobranie i jeszcze godzina czekania.. Musiałam klientke przełożyć na później bo się nie wyrobię. Mam nadzieję, że jakoś dam radę dzisiaj pracować 🙏🙏🙏
To tak wcześnie się robi krzywa ? Myślałam że w 2 trymestrze dopiero 🤔

Ale fajowa 😁😁 myślałam też o czymś takim że widzimy się w grudniu, ale stwierdziłam, że gdyby się coś złego wydarzyło to przykra pamiątka by była i takie coś zrobiłabym po prenatalnych, ale nie wytrzymam tyle żeby im nie mówić 🙈

Super pomysł z magnesem ❤️ wytrzymasz tyle czasu?
Myślę, że tak 😀 Korci, żeby już powiedzieć wszystkim, a szczególnie mojej mamie, ale jakoś zagryzę zęby. Jest mi o tyle prościej, że mamy kontakt tylko telefoniczny, więc nie wyczuje mnie tak łatwo 😀

Dziewczyny a mówiłyście już w pracy o ciąży? Ja pracuję przy laboratorium, gdzie robię wszystkie badania, wiedzą tam o tym, że jestem w ciąży. Boję się, że ktoś coś powie moim współpracownikom zanim sama zdążę. Z drugiej strony nie chciałabym mówić tak szybko, nie miałam nawet USG...

Dziewczyny a mówiłyście już w pracy o ciąży? Ja pracuję przy laboratorium, gdzie robię wszystkie badania, wiedzą tam o tym, że jestem w ciąży. Boję się, że ktoś coś powie moim współpracownikom zanim sama zdążę. Z drugiej strony nie chciałabym mówić tak szybko, nie miałam nawet USG...
Ja powiedziałam szefowej, ale to tylko ze względu na warunki pracy.

Ja już powiedziałam wczoraj swojemu pracodawcy to po głosie słyszałam że jest meeeega wściekła a wiem jak zawsze ze mną rozmawia to ma miły głos a rozmawiałam przez tel bo od 2 tyg jestem na l4 więc no....
A współpracownikom rozpowie same najgorsze rzeczy o mnie ...

reklama
Haha my idziemy w tym roku na wesele i tak nie mogłam się doczekać tańców, hulańców i %%% :D
a tutaj jedyną osobą, która pobaluje to chyba będzie mój mąż! :D
Hahaha! Witaj w klubie, tylko ja mam swoje wesele 🙈 Mieliśmy zacząć się starać zaraz po, ale los chciał inaczej 😊 ale u mnie będzie akurat skończony pierwszy trymestr, więc może damy radę!

Do góry