Ale wy młodziutkie jesteście, u mnie 6+2 i czuję się jak weterankaTo ja podobnie 4+2
Podobne tematy
- guest-1675184289
- Wrześniowe mamy 2023
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Ale wy młodziutkie jesteście, u mnie 6+2 i czuję się jak weterankaTo ja podobnie 4+2
a na kiedy masz zaplanowana wizytę bo zapomniałam?Ginekolog uspakaja, ze beta rośnie prawidłowo a prog jest nisko ale w normie i, ze jest skokowy. Nie wykluczone ze teraz jest więcej. Dopóki nic się nie dzieje, czekać na wizytę. Ale staram się przełożyć na 20
marze żeby dotrwać z maleństwem do takiego terminu jak Twój. Jednak wcześniejsze poronienie zostawiło taką rysę na wyobraźni że ciężko to sobie z głowy wyrzucićAle wy młodziutkie jesteście, u mnie 6+2 i czuję się jak weteranka
na 25.04a na kiedy masz zaplanowana wizytę bo zapomniałam?
poczekaj do tego terminu, a może serduszko będzie już. Spokojnie to tylko kilka dnina 25.04
No ja tez we wtorek spanikowałam ale dziś mnie trochę uspokoił. Myśle ze jak to chwilowe to faktycznie nie mamy co panikowaćNo mnie to tak raz dziennie taki mocniejszy skurcz na 2-3 sęk chwyta i tyle. Już nie wiem czy mam panikować czy nie.
ja zażywam rano Duphaston po 8h znowu Duphaston i na noc LuteinaDziewczyny lekarz mi przepisał Duphaston i Luteinę. I tak sie zastanawiam bo mam brac 2 tabl duphastonu czyli jedna rano i jedna wieczorem? Czy 2 na raz np rano?
Dotrwasz nie tylko do 6 ale tez do porodu, nie moze byc ciagle zle Tule mocno!marze żeby dotrwać z maleństwem do takiego terminu jak Twój. Jednak wcześniejsze poronienie zostawiło taką rysę na wyobraźni że ciężko to sobie z głowy wyrzucić
Dziekuje, bede brac tak samoWidzę że większość z okolic Śląska
ja zażywam rano Duphaston po 8h znowu Duphaston i na noc Luteina