reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Grudniowe mamy 2022 :)

Słyszałam o przypadkach, kiedy rodził się jeden bliźniak a drugi obumierał, jak i o tym, że ciąża nie utrzymała się - podobnie, jak pojedyncza. W każdej ciąży może się coś zdarzyć (albo i nie). Bądź dobrej myśli. Gratulujj
Ja sama jestem z takiej ciąży bliźniaczej ;) mama mi opowiadała ze w 7 tyg jedna ciaza obumarła i zostałam ja ;)

reklama
A macie momentami taki skurcz brzucha jakbyście właśnie miały okresu dostać?
Ja tak mam codziennie, ale odbieram to jako normalne zjawisko. Tyle się tam teraz dzieje, że dla mnie dziwne by było gdybym nic nie czuła. A jak czasami coś tak zakuje to spokojniejsza nawet jestem 🤷🏻‍♀️😁
Ale wy młodziutkie jesteście, u mnie 6+2 i czuję się jak weteranka :D
To samo pomyślałam, ja dzisiaj też 6+2 ❤️😁

Słyszałam o przypadkach, kiedy rodził się jeden bliźniak a drugi obumierał, jak i o tym, że ciąża nie utrzymała się - podobnie, jak pojedyncza. W każdej ciąży może
O kurcze, ale numer! Wiem, że się może pozmieniać, ale jeśli się potwierdzi to będziemy chyba wątkiem z największą ilością bliźniaków w historii tego portalu :) Cieszę się razem z Tobą!!
Teraz to już sama nie wiem czy najbliższym powiedzieć w święta czy się wstrzymać🙈 myślałam ze po tej wizycie decyzja będzie łatwiejsza!

Teraz to już sama nie wiem czy najbliższym powiedzieć w święta czy się wstrzymać🙈 myślałam ze po tej wizycie decyzja będzie łatwiejsza!
Ja mam wrażenie, że cała ciąża to pasmo trudnych decyzji ;)
Decyzja należy do Ciebie, ale jeśli masz dylemat, powiedz tylko bliskim osobom - one powinny cię wesprzeć choćby nie wiem co.

U mnie dziś wielki mętlik w głowie...
Dostałam propozycję darmowego kilkudniowego wyjazdu za granicę w lipcu z biurem podróży. Wycieczka miałaby się odbyć ok. 20 tc. Muszę zadeklarować chęć do majówki. Mogę nie jechać albo zadeklarować, że jadę i w razie czego stracić zaliczkę. Kraj skandynawski. Zupełnie nie wiem, co robić...
jechać ! Korzystać póki dziecko w brzuchu :)

reklama
Do góry