reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Grudniowe mamy 2022 :)

Ja właśnie miałam w tym tygodniu taki bol w podbrzuszu z 2razy dosłownie jak przed samym okresem, tylko słabiej i tez się przeraziłam ale dziś pan doktor powiedział ze na początku tak bywa 🤷‍♀️ i we wtorek raz mnie pociągnęło tak w pachwinie jakby jakas kolka czy coś, ale wzięłam tabletkę magnezu i puściło i tez lekarz mówił ze takie jednorazowe, chwilowo mocniejsze jak najbardziej ok, byle nie dłużej
No mnie to tak raz dziennie taki mocniejszy skurcz na 2-3 sęk chwyta i tyle. Już nie wiem czy mam panikować czy nie.

reklama
Powiedzcie ze będzie dobrze..

Beta 5.04 - 7.81
Beta 7.04 - 37.70
Beta 11.04 - 280
Beta 14.04 - 1018

Progesteron
05.04 - 10 z kawałkiem
07.04 - 18.61
14.04 - 11.81.

Martwię się tym progesteronem :( beta niby prawidłowo rośnie, ale ten prog.. czekam na odpowiedz od lekarza. Wizyta dopiero 25 :(

Powiedzcie ze będzie dobrze..

Beta 5.04 - 7.81
Beta 7.04 - 37.70
Beta 11.04 - 280
Beta 14.04 - 1018

Progesteron
05.04 - 10 z kawałkiem
07.04 - 18.61
14.04 - 11.81.

Martwię się tym progesteronem :( beta niby prawidłowo rośnie, ale ten prog.. czekam na odpowiedz od lekarza. Wizyta dopiero 25 :(
A bierzesz jakiś dodatkowy? Dziewczyny zawsze mi mówiły, że prog skacze w ciągu dnia. Ale jest ciut niski

A bierzesz jakiś dodatkowy? Dziewczyny zawsze mi mówiły, że prog skacze w ciągu dnia. Ale jest ciut niski
nie, nie biorę. Na wizytę byłam umówiona dopiero na 25.04.. szukam już czegoś na szybciej ale ciężko.. :( w pierwszej ciazy nie sprawdzałam proga i nie mam wogole z nim doświadczenia.. ale martwię się okropnie

Dziewczyny, czy to normalne ze w dzień/dzień przed okresem mogę mieć takie uciski w brzuchu? Trochę mnie to stresuje ale słyszałam, ze to norma?

Dziewczyny, czy to normalne ze w dzień/dzień przed okresem mogę mieć takie uciski w brzuchu? Trochę mnie to stresuje ale słyszałam, ze to norma?
Możesz tak mieć nawet mozesz mieć lekkie plamienie , ale to normalne . ja jestem w 4+2 i mam raz na jakiś czas kłucie w jajniku, a wczoraj bolała mnie kość łonowa .
Czego nigdy nie mialam, nawet w czasie okresu.

reklama
Do góry