reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Grudniowe mamy 2022 :)

A ja dalej czekam do doktorka... Miałam miec na 8:40, ale jak się okazało, nie byłam zapisana... Ja nie wiem co te baby w rejestracji robią. Dość długo z nią gadałam i zapomniała mnie zapisać?! 🤦‍♀️🤷🏻‍♀️ I zapisala mnie położna, ale na jakąś późniejsza godzinę.. Jest jedna dziewczyna w gabinecie, ciążowa, potem jakąś na monitoring i dopiero ja 😭

reklama
noo tragedia jest, też poproszę o polecenie jakiś bawełnianych 🙏
A też macie cały fb, zawalony reklamami wózków i mebli dla niemowląt🤣
Moze ktoś używa i poleci 🙏 jak patrzyłam w galerii to są, ale wszystkie za małe... Nawet te dla kobiet w ciąży były małe 🤷🏻‍♀️
Tak! Głównie to wózki właśnie 😁😁😁

Hej dziewczyny! Ja też tylko czytałam, bo praca i praca.. super się oglada wasze zdjęcia z USG, trzymam kciuki za każdą z nas i obyśmy były tu w komplecie do grudnia 🥰 moja córka lat 8, też jest z grudnia.. 27 także będzie zadowolona, że nie będzie musiała sama czekać "tak długo" na urodziny 😆
Chciałam zapytać jak tam wasza cera? Moja twarz wygląda jak u dojrzewającej nastolatki, aż do lustra nie chce podchodzić :( a cycki to mi eksplodują w końcu 🤣 są tak nabrzmiale i bolesne, że masakra, pierwsza wymiana staników już za mną 🤣
z moją cerą i piersiami dzieje się dokładnie to samo! W ogóle czuje się jakoś brzydko ostatnio 😅

A ja dalej czekam do doktorka... Miałam miec na 8:40, ale jak się okazało, nie byłam zapisana... Ja nie wiem co te baby w rejestracji robią. Dość długo z nią gadałam i zapomniała mnie zapisać?! 🤦‍♀️🤷🏻‍♀️ I zapisala mnie położna, ale na jakąś późniejsza godzinę.. Jest jedna dziewczyna w gabinecie, ciążowa, potem jakąś na monitoring i dopiero ja 😭
Ja też dziś wizyta, za godzinę mam, w tym samym tygodniu jesteśmy także trzymam kciuki za nasze zarodeczki 🤗

Cześć dziewczyny 😌 poczytuje sobie tutaj u was i postanowiłam napisać i się przywitac 🙃 mam mały stres a mianowicie byłam w poniedziałek na pierwszym USG z obliczeń na podstawie OM wychodzi mi 5 t 4 d cykle 32 dyniowe a na USG zobaczyłam tylko pusty pęcherzyl . Czy któraś z was też tylko tyle ujrzała czy ciąża może być młodsza przy dłuższych cyklach .? Jeżeli wrócę do pani doktor za dwa tygodnie bo tak kazała przyjść to jest szansa że zobaczę już zarodek.? Bardzo się boje

Dziewczyny jak czujecie sie brzydko, to podobno na dziewczynke (bo niby “zabiera urode” mamie) ;)

Ja wysypu nie mam ale doslownie pierwszym znakiem ciazy byl u mnie wielki pryszcz na srodku policzka 😅W polowie cyklu, gdzie zawsze wtedy mam idealna skore, dopiero na @ czasem cos wyskakiwalo. Nie czuje sie brzydka, ale opuchnieta i ciezka owszem.

Co do stanika to ja glownie chodze w takim sportowym no name do yogi i na razie daje rade, ale nie jest bawelniany. A na fb polecam jakiegos ad blocka ;)

Buziaki i dalej trzymam kciuki za dzisiejsze wyniki! ❤️

reklama
Do góry