reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Grudniowe mamy 2022 :)

Dzień dobry :) z rana zrobiłam 2 testy jakieś apteo-care bo mój mąż nie znalazł pinkow nigdzie. Przebija się kreska tak samo jak wczoraj w tym pierwszym. A ze nie ufam nie-pinkom, to jeszcze sobie pojade go poszukać i ten elektroniczny. Musi być dobrze 😁
Jedź na betę. Serio - kolejny test już naprawdę nic nie zmieni... Zapłacisz 35-46 PLN za badanie i będziesz miała jakieś podstawy.

reklama
Jestem taaaak wściekła ze kupiłam te no-name testy, pink się odbarwiał momentalnie.

A ja kiedy poszłam na zwolnienie...

Ja powiedziałam w dzień poronienia, wiec była lipa. Ale teraz jeśli wszystko pójdzie ok, nie wrócę do mojej pracy. Za duży mobbing, toksyczni ludzie, nie cierpię tego miejsca. Zreszta jak teraz bym powiedziała ze jestem w ciazy, prezes chyba dostałby wylewu bo są w ciemnej dupie z rozliczeniami, a ja się tym w firmie zajmuje. Ale sral ich pies, ja potrzebuje spokoju i odpoczynku..

jakie dopiero? :D już jutro!
jezuuuuu nie mów nawet ! Ja już cała chodzę 😁 wiem ze coś tam siedzi a jestem taka niecierpliwa 😂 stary biega po chacie dziś i mówi „jak jutro wrócisz i będzie git to kupie sobie kocie z napisem super tata” 😂 to byłoby jego pierwsze dziecko, w tym roku ma 36 lat, ja 27 :)

Halo dzień dobry ❤️ U mnie dziś się kończy maraton urodzinowy wiec jestem przeszczęśliwa bo codziennie jakaś imprezka urodzinowa od 4 dni 🙈 Jak się czujecie Kochane? ❤️
u mnie dalej wszystko dobrze z samopoczuciem. Jedynie nadmierna senność i momentami mdłości. Brzuch jak na małpę już boli mniej, w zasadzie bardzo rzadko. Piersi dalej bez zmin. Jutro cisne na betę i jak zobaczę kolejny przyrost to chyba się uspokoję..

Cudne sposoby przekazania info o dzidzi 👍🏼
Ja jestem tak zestresowana odkad mąż wrócił ze szok. Chyba do mnie dotarło i boje się. Bardzo boje się kolejnej straty. Leżę i płacze 😞😞
Nie martw się, wiem że łatwo się mówi. U mnie to czwarta ciąża,też się martwię,ale staram się odsuwać złe myśli. Jedną poroniłam. Musi być dobrze🤗

reklama
z czystej ciekawości, mogłaś potem wrócić do tego miejsca pracy? Czy zmienilas prace?
Wróciłam do tego miejsca i pracuję nadal.
Szczerze? Byłam bardzo zdziwiona reakcją, bo usłyszałam nawet, że dziwią się, że tak wcześnie wróciłam (wróciłam po dwóch tygodniach od zabiegu). Ktoś powiedział: dobrze, że jesteś. Kilka innych osób życzyło mi zdrowia. Z góry powiem, że nie żyję z innymi w pracy w zażyłych relacjach, nie mam tam nawet dobrej koleżanki, więc niniejsze relacje zaskoczyły mnie na plus...
Co nie zmienia faktu, że jak wszystkie znane mi osoby odchodziły na zwolnienie (a było ich niemało) wracały zawsze prędzej lub później po urodzeniu... Ja byłam pierwsza, której los potoczył się w inny sposób.

Do góry