reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Grudniowe mamy 2022 :)

Hej kobietki, trochę mnie nie było i szczerze nie mam jak nadrobić was, ale już pisze co się wydarzyło..
Dostałam jak pewnie każda z was cały zestaw badań do zrobienia, mocz, morfologia, glukoza itp..
Cała niedzielę dzwonił do mnie jakiś numer, ale byłam pewna, że to znowu ta natrętna pani z Play, ale dostałam smsa, że proszą o pilny kontakt synevo, więc od razu weszłam w wyniki badań online i Uwaga kiła wyszła dodatnia..! W poniedzielek już z samego rana byłam u swojej pani ginekolog dała mi skierowanie do dermatologa, ale coś mnie podkusiło i oddzwoniłam do tej pani co próbowała się ze mną skontaktować i powiedziała, żeby zrobić dokładniejsze badania i pojechałam 5 minut przed zamknięciem i wytłumaczyłam jaka sytuacja i panie mnie na spokojnie przyjęły i pobrały krew, od niedzieli miałam dni wyjęte z życia, płakałam i myślałam tylko i tym czy mąż mnie nie zdradził, chociaż on wyrzekał się żeby kiedykolwiek mnie zdradził, ale pewnie nie jedna z was na moim miejscu pomyślała by to samo, bo przecież z nikąd się nie wzięło...
Uwaga dzisiaj dostałam wyniki tych dokładniejszych badań, wynik UJEMNY..!
miałam fałszywie pozytywny wynik, a mi się świat zawalił, ale już wracam do żywych, bo tyle się napłakałam, że szok... Nie życzę nikomu
Szok!!! Zapytałaś jak to możliwe?

reklama
Ja dopiero dziś się zorientowałam, że chyba same możemy taką grupę założyć 🤪 Górne menu -> grupy -> załóż nową grupę. Jeśli się dzisiaj nie pojawi, to może nie ma sensu przypominać się admince, tylko po prostu same założymy?
Rzeczywiście wyglada jakby można było samemu a podobno nie da się🤨
No też racja :) No to nie wiem, jak to rozwiążemy i ile ew. chcemy czekać, ja tylko mówię, że jest taka opcja :) Może adminka dziś to założy i nie będzie problemu.
Ona podobno jest bardzo zajęta i może to potrwać 1-2 dni dłużej. Skoro zawracaliśmy już głowę to poczekajmy, poza tym jak założy i doda wszystkie osoby to do każdego użytkownika zamkniętego wątku przyjedzie prywatna wiadomość z linkiem.

Dziewczyny, które są w kolejnej ciazy/maja jedna ciąże za sobą. W którym tc czułyście ruchy lub te pierwsze motyle? Mówi się, ze niby szybciej niż w pierwszej a jak jest w praktyce? :) nie mówię o wyczuwalnych kopnięciach.

Czasami jak leżę, to mam wrażenie takiego smyrania nisko które trwa krotki moment, ale chyba świruje 😂
Jak sie skupiłam na spokojnie na leżąco to motyle czułam już kolo 16tc kimo ze gruba jestem

Kobietki a czy w ciąży może usunac 8? Ukruszyla mi się w weekend i zaczęła bolec i nie wiem czy leczyć czy usuwać…
do skończonego 12 tygodnia żaden gin nie pozwoli wyrwać zęba . Wiem bo pytałam bo mam do usunięcia właśnie 8 to mówiły mi razem z dentystka że lepiej w połowie 2 trymestru bo jest najbezpieczniej a nawet w początku 3 trymestru

Hej kobietki, trochę mnie nie było i szczerze nie mam jak nadrobić was, ale już pisze co się wydarzyło..
Dostałam jak pewnie każda z was cały zestaw badań do zrobienia, mocz, morfologia, glukoza itp..
Cała niedzielę dzwonił do mnie jakiś numer, ale byłam pewna, że to znowu ta natrętna pani z Play, ale dostałam smsa, że proszą o pilny kontakt synevo, więc od razu weszłam w wyniki badań online i Uwaga kiła wyszła dodatnia..! W poniedzielek już z samego rana byłam u swojej pani ginekolog dała mi skierowanie do dermatologa, ale coś mnie podkusiło i oddzwoniłam do tej pani co próbowała się ze mną skontaktować i powiedziała, żeby zrobić dokładniejsze badania i pojechałam 5 minut przed zamknięciem i wytłumaczyłam jaka sytuacja i panie mnie na spokojnie przyjęły i pobrały krew, od niedzieli miałam dni wyjęte z życia, płakałam i myślałam tylko i tym czy mąż mnie nie zdradził, chociaż on wyrzekał się żeby kiedykolwiek mnie zdradził, ale pewnie nie jedna z was na moim miejscu pomyślała by to samo, bo przecież z nikąd się nie wzięło...
Uwaga dzisiaj dostałam wyniki tych dokładniejszych badań, wynik UJEMNY..!
miałam fałszywie pozytywny wynik, a mi się świat zawalił, ale już wracam do żywych, bo tyle się napłakałam, że szok... Nie życzę nikomu
O ja cie kręcę 🥵🥴 to musiało być straszne

reklama
w pierwszej ciąży czułam ok. 19 tyg. Chyba, a w drugiej w 18 jeszcze nie czułam a potem straciłam malucha. Niby mówią że szczupłe osoby czują wcześniej a ja jestem szczupła i nie czułam. Mnie też się czasem wydaje że coś tam czuje ale wiem że to jeszcze za szybko.
Bo to od ułożeniu dziecka i łożyska jeszcze zależy 🙂

Do góry