a jakiś fajny krem na dzień pod makijaż? A może 2w1, na dzień i noc?
Ja aktualnie używam i polecam na dzień krem w filtrem Revox, krem na dzień napisze Wam w prywatnej grupie, bo to marka mojej koleżanki, a na pewno googluje sobie swoją nazwę
Zgadzam się odnośnie Eveline! Używam Wonder match i to jest dla najlepszy podkład ever! a używałam fluidów z różnych półek cenowych. Automatyczna kredka Eveline do brwi też mega! Jednak tusze z Eveline zdradziłam ostatnio z lash sensational z maybelline i wow! Dawno nie byłam tak zadowolona z rzęs.
hehe, to jesteś już dwa razy, bo dopisałam Cię zanim doczytałam tę wiadomość
Noo Eveline ostatnio miażdży totalnie!
Co nie kupię to jestem zachwycona
o mamo taaak , ten podkład to cud ! Używam podkładów z różnych półek cenowych a ten to mój totalny hit
ja kocham też używac pod tusz do rzęs odżywkę Eveline. Znacie ten sposób ? Rzęsy są dużo dłuższe , grubsze, tusz się nie osypuje
I jeszcze cały czas są promocje na ten podkład i kupuje go za 15 ziko
Mam tą odżywkę z Eveline, ale nie chce mi się tak bawić, jestem za leniwa i często w ogóle się nie maluję, bo nie zdążę, albo mi się nie chce
makijażystka...
Czy jest tu ciężarna z większą masa? Obawiam się że na prenatalnych nie bedzie nic widac przez te moje powłoki brzuszne
Mam też problem z ciesnieniem ,biore juz leki
Oby wszystko było dobrze ze mną i dzieckiem
Będę się do was odzywac
Ja mam większą wagę, Prenatalne miałam i przez brzuch i dopochwowo, raz tak raz tak, co chwilę sobie zmieniał
@Cleo92 oczy to już taki level master. Ja na razie pracuję na tym, żebym nie odstraszała...mój syn, który nie chorował od początku ciąży jest chory 3 razy...więc chodzę jak chodzę...plus źle się czuję co któryś dzień...
Aha, gdyby któraś chciała to mam używane jeansy z happy num w rozmiarze L. Dla mnie za wąskie w .... łydkach
A to na samo takie, żeby nie straszyć ludzi to na szybko podkład nakładam ten eveline better than skin i nawet jak go nie przypudruje to super wygląda i się nie ściera
jak można chudnąć w ciąży
chyba że w pierwszym trymestrze dosłownie parę kg ...ale potem to się tylko przybiera ....
Dziwny ten twój lekarz
Mnóstwo dziewczyn chudnie w ciąży
też bym chciała, zawsze miałam taki plan, że jak zajdę w ciążę to schudnę, bo wtedy będę na bank się zdrowo odżywiać, bo będę odpowiedzialna za małego człowieczek co we mnie rośnie... Yhy... Dzisiaj zjadłam chipsy, czekoladę, mmnsy i żelki
na śniadanie kanapki z dżemem i serem żółtym, na obiad barszcz czerowny z uszkami z mięsem, a zaraz idę zrobić tosty
no cóż... Dzisiaj 12+5 i na szczęście jest tylko 1kg na plusie
Wam też dziewczyny jakby mózg odebrało w tej ciąży?
Mam problemy z logicznym myśleniem, w rozmowie brakuje mi słów, dłużej się nad wszystkim zastanawiam i nieraz palnę jakąś głupotę
Dzisiaj nawet niechcący, właśnie przez brak zdolności logicznego myślenia wpierdzieliłam męża w kłopotliwą sytuację i był na mnie zły (i słusznie, ale przeprosiłam
). Normalnie czuje się głupia czasami
Bardzo! Wczoraj byłam z koleżanką na pizzy i wzięłyśmy sobie bezalkoholowe piwa i babka się mnie pyta czy przelać do szklanek a ja yyyyyyy i nic dalej i babka dalej "piwa czy przelać do szklanek?" a ja dalej yyyyyyy i za parę sekund tak tak poproszę
koleżanka w śmiech i mi mówi, że jak była w ciąży to też tak miała
To ja się dołączę do pytania, bo w tych tematach jestem zielona jak trawka na wiosnę. A mogłabyś polecić jakiś krem/podkład z spf?
Krem Revox
Dzien dobry dzis zaczynam 12 tc (11+0) coraz bliżej końca pierwszego trymestru i coraz bliżej prenatalnych
Miłego dnia wszystkim, zapowiada się piekna ndz
U grubych dziewczyn takich jak ja długo nie widać ciąży, w ostatniej ciąży w 20tyg nikt nie widział, że będę miala dziecko , oczywiście pilnować sie trzeba z ta waga itp
Moze uda się kupić truskawki
Do później
Nooo i właśnie smutno mi z tego powodu, że nie zdążyłam schudnąć, bo chciałabym już widzieć brzuszek ciążowy a nie mój tłuszczowy...
Oo ja dzisiaj jadłam żelki, ale słodkie i mówię do męża że zjadłabym kwaśne! Jutro muszę się zaopatrzyć