@Hol-inka ja zarzywam super suplementy, nie używam wegańskiej omegi 3, ale w ofercie też jest. Wszystko przebadane i ta firma ma też testy anonimowe na balans między omega 6 a 3, które wysyła się do Norwegii. Ja robiłam to miałam 27,5 do 1, a po 4 miesiącach stosowania miałam 3,9 do 1, a żeby człowiek nie miał stanów zapalnych w organizmie itd to musi być 3:1 i niżej. Mega ciekawe to wszystko było jak czytałam i oglądałam. Ten test bada też wchłanialność błon komórkowych i jakieś inne parametry. I też są badania jak omegi 3 się wchłaniaja do naszego organizmu. Nasz organizm potrzebuje ok doby, żeby wchłonąć omegę 3, a te które są dostępne na rynku szybko się utleniaja i działają tylko np 5 godzin czy 10,zalezy też dokładnie co to, a te co ja zarzywam ustabilizowane są polifenolami i w badaniach wytrzymala 36h, później przerwali badania, bo więcej nie było potrzebne, więc ja jestem mega zadowolona, a tym bardziej, jak się dowiedziałam, że jak się ma ten balans 2:1 i niżej to nie wytwarzają się komórki rakowe w organizmie, więc dla mnie Panikary to wygrało wszystko!