Coronita
Fanka BB :)
czy wyniki sanco da się samodzielnie odczytać , czy lekarz musu?Dziewczyny, odebrałam wyniki Sanco. Jest genetycznie zdrowa dziewczynka
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
czy wyniki sanco da się samodzielnie odczytać , czy lekarz musu?Dziewczyny, odebrałam wyniki Sanco. Jest genetycznie zdrowa dziewczynka
Super to słyszeć Ja na początku miałam tak mało energii czasem że nie ogarniałam kota, i tak się zastanawiałam, jak Wy to kobietki robicie, szczególnie z takimi malutkimi dziećmi. PodziwiamTak póki co na spokojnie daje rade
Starszak już od września idzie do przedszkola póki brzuszka nie ma, to jest dobrze, pewnie późnej będzie ciężej..
We Włoszech grupa krwi dziecka jest określana od razu po porodzie.Zgadzam się u mojej córki też od razu po porodzie bo ja mam 0rh- a mój mąż 0r+
GratulacjeDziewczyny, odebrałam wyniki Sanco. Jest genetycznie zdrowa dziewczynka
Dla każdego dziecka? Bo u nas tylko jeśli matka ma rh-We Włoszech grupa krwi dziecka jest określana od razu po porodzie.
na samej górze jest napisane “wynik prawidłowy”. Niżej tabelka z wadami i napisy “nie stwierdzono”, czułość >99,9%.czy wyniki sanco da się samodzielnie odczytać , czy lekarz musu?
Każde dziecko! Dostaje książeczkę z opisem pierwszych badan, czy poród naturalnie czy cesarka, grupa krwi i resztę.Dla każdego dziecka? Bo u nas tylko jeśli matka ma rh-
W sumie to nawet nie wiem czy jeśli wszystko jest ok przy porodzie to czy w ogóle poza przesiewowymi ze stopy to czy jakieś inne badania noworodkowi robiąKażde dziecko! Dostaje książeczkę z opisem pierwszych badan, czy poród naturalnie czy cesarka, grupa krwi i resztę.