Ja 30 jadę na prenatalne i będę tego 30go w 12+4ja na prenatalnych w 12+4, ale był chłopiec a z postów tutaj mam wrażenie ze chłopców łatwiej wcześniej potwierdzic
Podobne tematy
- guest-1675184289
- Wrześniowe mamy 2023
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Ja 30 jadę na prenatalne i będę tego 30go w 12+4ja na prenatalnych w 12+4, ale był chłopiec a z postów tutaj mam wrażenie ze chłopców łatwiej wcześniej potwierdzic
Oczywiście że najważniejsze że rośnie i jest wszystko dobrzeczy 5 cm czy 6 czy 9, ważne ze rośnie!
Zazwyczaj po prawej stronie na dole ponawia się, jeśli lekarz robi zapis na usg tego. Na kolejnych pewnie już będzie
Też szybciutkoW poprzedniej z corka w 12 tyg, teraz też 12 tydz ale chłopiec.
Też będziesz miała prenatalne w 12 tygodniu i 4 dniu ??ale dajesz mi nadzieje ze poznam mojego Franka na prenatalnych 12+4
Mój gin zalecił mi pappa już w poprzedniej ciążyTeż robię samo USG.
Rozmawiałam z moim lekarzem i mówił , że często pappa to tylko niepotrzebne nerwy przy tych statystykach. W 1 ciąży też nie robiłam pappa. Mam nadzieję , że wszystko będzie dobrze...
Gratuluje chłopcaNa 90% chłopak
W pierwszej ciazy w 15 tyg skonczonym w 2 i 3 ciazy okolo 18 tyg .Kochane te które mają już dzieci, w którym tygodniu dowiedzieliście się o płci dzidzi? w pierwszej to ja nie pamiętam było to z 11 lat temu a w drugiej to każdy lekarz mówił co innego
Też szybko bo dzieci też czasami nie chce współpracować i nie chcą długo pokazać to i owoW pierwszej ciazy w 15 tyg skonczonym w 2 i 3 ciazy okolo 18 tyg .