reklama
marsi89
Fanka BB :)
teściowa nie zasłużyła poza tym go nie mama. Nie no życzenia jej napisze. A mojej mamie w ramach prezentu zrobię brwi i paznokcie. Ona w ogóle jest taka że prezentów nie lubi.Zmieniając temat, kupujecie coś na dzień mamy swojej mamie lub teściowej? szukam pomysłu, bo mi się już skończyły
serio? Tak szybko płeć poznałaś? To który to tydzień masz? U moich dziewczyn w 19 tyg. JescZe nie było widaćChłopiec
zaciśnięteJa za 20 minut mam wizytę i już mnie telepie ze stresu... Trzymajcie kciuki, najbardziej za to żeby lekarz zgodził się zajrzeć do malucha
Renjja
Och to dobrze, gratulacje odpoczywaj dużoWyszłam z SORu, diagnoza to krwawiący polip doczesny. Z dzidziusiem wszystko okej, 9+6, 3cm Wzięłam L4.
Ja jestem na zwolnieniu, nie wyobrażam sobie siebie stojącej na stanowisku przed kompem 8 godzin, dźwigając w międzyczasie i wdychając tony kurzu z ubrań i w ogóle jakiegoś syfa dostać. Poza tym kupa stresu i tak dalej. Więc nawet niech mi nie próbują mówić, że mogę pracować.I ja się witam. 10+3 tc. Jutro kolejna wizyta kontrola i umawiamy się na prenatalne. Mdłości, wymioty od 6 tyg do teraz. Ciężko się funkcjonuje. Brak sił i apetytu. Ostatnio mąż zabrał mnie do restauracji na obiad i nie zdążyłam dobiec Do kibelka i na podloge poszłoDo pracy chodzi się ciężko. Pracuje w sekretariacie i bieganie non stop do toalety zwymiotować przy Dyrektorze nie jest fajne wychodzę z niej jak potwór rozmazana
A wy kochane pracujecie? Czy nie? Jeśli tak to kiedy chcecie iść na zwolnienie?
Ja chciałabym jeszcze pracować ale obecny stan bardzo mi to utrudnia.
Mam jeszcze pytanie. Czy któraś z was dostała w trakcie ciąży polipy doczesne?
Ja na ostatniej wizycie dowiedzialam się że się pojawiły ale lekarz nie kazał się martwić. Dzidziusiowi nic nie zagraża. Jedyne co to mogą pojawić się krwawienia z nich
Karola z nadzieją
Bardzo mi miło, dziękuje kamień z serca!!bardzo się cieszę co chwila odświeżałam stronę czekając na Twój wpis
Aurora84
Moja mama to kwiaciara więc dostanie coś do ogrodu, niestety dla teściowej nie mam pomysłu, a mąż jak zwykle nie pomagaZmieniając temat, kupujecie coś na dzień mamy swojej mamie lub teściowej? szukam pomysłu, bo mi się już skończyły
MartaMarkry
odezwij się po! Zaciskam kciuki!Ja za 20 minut mam wizytę i już mnie telepie ze stresu... Trzymajcie kciuki, najbardziej za to żeby lekarz zgodził się zajrzeć do malucha
Karola z nadzieją
Oo, to będziemy razem się stresować w ciąży zawsze się coś przyczepiNo to witaj kochana w klubie. Jak lekarz ostatnio robił mi cytologie i zobaczyłam krew to się przeraziłam. Okazało się że to krwawiący polip doczesny. Całe szczęście z dzidzia wszytsko ok
MartaMarkry
moja tesciowa tez miłośniczka kwiatów. To jakaś myśl, aby wkopać coś do ogrodu, ale coMoja mama to kwiaciara więc dostanie coś do ogrodu, niestety dla teściowej nie mam pomysłu, a mąż jak zwykle nie pomaga
reklama
Karola z nadzieją
Dokładnie, zdecydowanie odetchnęłamSuper wiadomości. Najważniejsze że zdiagnozowanie i wiadomo że nic szkodzącego maluchowi to na sercu lżej i głowa odpuści panikę
No niestety cała ciąże, bo z nim nic nie zrobię i przy każdym podrażnieniu (w piąteczek czeka mnie cytologia ), za dużym wysiłku czy napięciu może zacząć plamić czy krwawić także póki nie będę miała dużego krwotoku to mam się nie stresować, bo taki będzie urok tej ciążyale ulga! Tak się cieszę! Odpoczywaj kochana! Ile może trwać takie krwawienie przy polipie?