Wow ale wyraznie wszystko widac! Super!! Rosnij pieknie maluchu i nie daj mamie za bardzo popalicHej, przedstawiam mojego człowieka Dzisiaj 10+0 Kolejna wizyta za 2 tyg Zobacz załącznik 1401171
reklama
Franka95
Fanka BB :)
Już daje popalić, bo skręca mnie w żołądku od 2 dni, szczególnie jak jestem głodna w sumie zastanawiam się czy ktoś tez tak ma? Bo to trochę dziwneWow ale wyraznie wszystko widac! Super!! Rosnij pieknie maluchu i nie daj mamie za bardzo popalic
7grudnia
zgłaszam się, dużo szybciej odczuwam głód, a gdy do niego doprowadzę to czuję duży dyskomfortJuż daje popalić, bo skręca mnie w żołądku od 2 dni, szczególnie jak jestem głodna w sumie zastanawiam się czy ktoś tez tak ma? Bo to trochę dziwne
Karola z nadzieją
Ja mam straszne bole żołądka wczoraj mąż mi kupił rennie, bo można w ciąży i odżyłamJuż daje popalić, bo skręca mnie w żołądku od 2 dni, szczególnie jak jestem głodna w sumie zastanawiam się czy ktoś tez tak ma? Bo to trochę dziwne
Moja kariera już legła w gruzach, więc jest mi teraz totalnie wszystko jedno powrót do pracy uzależnię od aktualnej sytuacji, która będzie panować w firmie.ja też obawiam się o swoją karierę dlatego mam zamiar szybko wrócić do pracy i uważam że to wcale nie oznacza: że jestem niedobra mama i kariera jest ważniejsza(słowa mojej koleżanki która całe życie siedzi z dziećmi w domu. W sumie ja podziwiam bo ja bym dostała do głowy nie mając nic poza domem ).
Uuuu starszyzna to będziemy się słuchać
Dziewczyny kciuki za dzisiejsze wizyty, bo wydaje mi się że ktoś dziś miał.
A mi się tak wstawać do pracy nie chciał o. Mogłam jeszcze pospać ale sikaczka się włączyła. Ale osttanio w nocy się uspokoiła
Ja cały czas jem inaczej mnie mdli niemiłosiernie...Już daje popalić, bo skręca mnie w żołądku od 2 dni, szczególnie jak jestem głodna w sumie zastanawiam się czy ktoś tez tak ma? Bo to trochę dziwne
Tez tak mam, nie wiem czy piszemy o tym samym, ale u mnie wlacza sie takie mega nieprzyjemne ssanie w zoladku, czasem nawet zjedzenie czegos nie pomaga. Az sie zastanawiam, czy to nie wrzody. Ale zaczelo sie dopiero w ciazy.Już daje popalić, bo skręca mnie w żołądku od 2 dni, szczególnie jak jestem głodna w sumie zastanawiam się czy ktoś tez tak ma? Bo to trochę dziwne
Carolina123
znam to, niestetyOdrzuciło mnie dziś od kawy po jednym łyku tak mnie zemdliło, że musiałam czymś szybko zagryźć bo bym się porzygała
Ja kocham kawę!!!!!
Edka88
PowodzeniaHej mamy
Aby było nam raźniej w dniu wizyty, bądźmy dla siebie wsparciem
14.05.22
@Kamsik - wizyta
Powodzenia na dzisiejszych wizytach! Za dobre wiadomości i piękne widoki!
15.05.22
@MissCe - prenatalne
16.05.22
@Evelina@ - wizyta
@marsi89 - wizyta
@Margeritka28 - wizyta
@AgataG21 - USG z karty ciąży
@Diaanaa - wizyta
17.05.22
@olenka201 - prenatalne
18.05.22
@Carmen_87 - wizyta
@anulaa_89 - wizyta
@Nantes - wizyta
@7grudnia - wizyta
@Strzyga_ - wizyta
19.05.22
@Malka_91 - wizyta
@astorlee - prenatalne
@MoniaJ2424 - wizyta
20.05.22
@Blondynka w sieci - wizyta
@Olka92 - wizyta
@Cytryna* - wizyta
23.05.22
@Agnesco - prenatalne
@MartaMarkry - wizyta
@Aurora84 - wizyta
@AgataG21 - USG prenatalne (Pappa juz będzie zrobiona) i wizyta kontrolna
@Bebet - prenatalne
24.05.22
@Agnesco - wizyta
@Cleo92 - prenatalne
@MissCe - prenatalne
@Poplątana9 - prenatalne
@7grudnia - prenatalne
@Malka_91 - prenatalne
@Mamafasolki - prenatalne
@Renjja] - prenatalne
@Strzyga_ - USG
25.05.22
@Cleo92 - wizyta
@Marcowa22 - prenatalne
26.05.22
@Blondynka w sieci - prenatalne
@Purrfect - prenatalne
@Dagna42 - wizyta
28.05.22
@ka.an92 - prenatalne
30.05.22
@Olka92 - prenatalne
@Magdalena_27 - prenatalne
@pannadarianna - wizyta
@Aniaaa_022 - wizyta 01.06
@ka.an92 - prenatalne 02.06
@Majka2022 - prenatalne 02.06
@Mamafasolki - wizyta 03.06
@MartaMarkry - prenatalne 09.06
@Karola z nadzieją - prenatalne 10.06
@Kamsik - wizyta 10.06
@pannadarianna - prenatalne 13.06
@Dagna42 - prenatalne 17.06
reklama
Edka88
Piękny człowieczek widzę, ze chodzisz do lekarza tam gdzie jaHej, przedstawiam mojego człowieka Dzisiaj 10+0 Kolejna wizyta za 2 tyg Zobacz załącznik 1401171