Tak.Dziewczyny , a Wy pijecie teraz kawkę ?
reklama
MissCe
Fanka BB :)
Zdradzisz proszę kto to taki?Prenatalne na NFZ możesz zrobić akurat często i u najlepszych specjalistów - szukaj po stronach www czy rozliczają NFZ. Ja 2 lata temu płaciłam za usg prenatalne 500 zł u najlepszej babeczki w mieście a w tym roku mam skierowanie ze względu na swoją skazę krwotoczną i u tej samej robię na NFZ
panna_anna
Na Taśmową do Elżbiety MileckiejNo właśnie nie jest to standard standardem są w ciągu ciąży 3 skierowania na usg wykonywane w kilku miejscach w Wawie.
A do której placówki będziesz chodzić?
Diaanaa
Ja urodziłam teraz w styczniu i również z synkiem od razu wychodziłam nie zamierzam kisić dziecka w domu, ciepło ubrać, do gondolki i na spacerek położna też mówiła, że jak najbardziej można na 15-20 minut wychodzić od razu a pierwsze wyjście dzieci mają już jak się opuszcza szpital miłego dnia wszystkim i udanych wizyt
MartaMarkry
zadzwoń i poinformuj, ze możesz się spóźnićJa nie wiem czy na wizytę dojadę na każdej drodze wypadki. GPS pokazuje na czerwono, że spóźnię się 10 min uratować mnie może tylko fakt, że dostałam smsa z placówki, że moja wizyta może ulec opóźnieniu..
Takalenka
Kochana ja też mam przodo albo tło zgięcie macicy i mam problemy z usg. Na następnej wizycie spróbuj moją sztuczkę, tylko to działa na leżance a nie fotelu ginekologicznym. Jak leżę na płasko to zawsze ręce zaciskam w piąstki i kładłam pod pupę. Dzięki temu nie trzymam jej w powietrzu tylko stabilnie opieram a na usg wszystko lepiej widać.
Tak to prawda accofil to samo zło
Lekarka od razu kazała tak ręce ułożyć..
Poczekam do kolejnego czwartku z USG na NFZ
Tak tyłozgięcie bywa problematyczne a niektóre kobiety nawet internal scan boli przez to, oprócz podlozenia pięści pod pośladki można też podwinąć miednicę do przodu tak jakby się chciało bardzo mocno zaokrąglić odcinek lędźwiowy. Lub zrobić i jedno i drugie
Z Polski i chyba właśnie z Krakowa najsłynniejszy lekarz jakiego nazwisko obija się o Europe to dr Wiecheć wybitny spec od USGZdradzisz proszę kto to taki?
Margeritka28
Ja jakoś nie mam ochoty chociaż od czasu do czasu wypije na słodycze też nie ma ochoty i to jest aż dziwne bo ja do słodyczowych należęDziewczyny , a Wy pijecie teraz kawkę ?
Malka_91
ja pije jedną dziennieDziewczyny , a Wy pijecie teraz kawkę ?
reklama
przed ciążą 2-3 czarne kawy z ekspresu. W pierwszych tygodniach ciąży 1 bezkofeinowa, a teraz prawie od dwóch tygodni nie mam w ogóle ochotyDziewczyny , a Wy pijecie teraz kawkę ?