reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Grudniowe mamy 2022 :)

reklama
znam to. Moja dała sobie zrobić jednego zęba ale przy kolejnym już tak się wyrywała że musieliśmy jej pod narokaza robić. Sama narkoza 2 tys. Poleczylismy wszystkie zęby o teraz co 6 miesięcy jeździmy na zdjęcie zębów i czekamy aż mleczkami zaczną wypadać. 7 lat i jeszcze nic się nie dzieje ale plomby fajnie trzymają. Koleżanka.chodzi na NFZ z córką i co chwilę plomba wypada.
super wieści kochana 🙂 ja dla bezpieczeństwa w ogóle w każdej ciąży zero seksu mimo że chyba nie mam zakazu 🤣 co do krwiaka to ponoć dużo osób go ma i lekarze ani o tym nie wspominają. Ja miałam w ciąży nr 2 i sam się wchłonął do nasteonej wizyty a duzy był.
Jak ten krwiak w ogóle wygląda na USG? Bo ja swojego też kiedyś szukałam i nie znalazłam. Chyba że go nie było jednak bo dwóch innych ginekologow go nie widziało.
a który to masz tydzień teraz ? To tyłozgięcie utrudnia badanie, niestety
czemu spanikowałas? Coś się dzieje?
o rany 😞 to kupa kasy 😭
U nas 5 lat i 1 dolna stała 😱 lekarka się też zdziwiła a znów jej się ruszaja 2 ząbki .
Co do blomby masz rację , mój syn miał zakładana blombe i na drugi dzień już bez plomby 😣tragedia a tyle idzie kasy na NFZ 😡

Kochane mamy to ❤️❤️❤️❤️ jest zarodek i jest serduszko ❤️🥺 ciąża wg USG 6+1 czyli tak jak liczyłam po przesuniętej owu tydzień młodsza niż wg miesiączki, wszystko się zgadza i wygląda pięknie 🥺 możliwe że obok pęcherzyka jest krwiak, ale może to też być jama macicy, profilaktycznie póki co zakaz seksu. Ale taki problem to nie problem ❤️ Zobacz załącznik 1399834
Super bardzo się cieszę i gratuluję serduszka.

Kochane mamy to ❤️❤️❤️❤️ jest zarodek i jest serduszko ❤️🥺 ciąża wg USG 6+1 czyli tak jak liczyłam po przesuniętej owu tydzień młodsza niż wg miesiączki, wszystko się zgadza i wygląda pięknie 🥺 możliwe że obok pęcherzyka jest krwiak, ale może to też być jama macicy, profilaktycznie póki co zakaz seksu. Ale taki problem to nie problem ❤️ Zobacz załącznik 1399834
Pieknie 🥰
generalnie nie używam kremów. mam taką skórę, że trudno się opalam i tak 🤷‍♀️ zawsze się wszyscy ze mnie śmiali, bo nawet jak gdzieś wyjeżdżałam to najczęściej i tak biała wracałam 🤦‍♀️
no ja w sumie miałam podobnie zawsze jakieś małe filtry bo ciężko mi się zawsze łapało słońce i długo byłam biala ale w ciąży to wole nie ryzykować bez filtra 🙈

reklama
Dlaczego nieprzyjemna sytuacja jeśli ktoś nas rozpozna z prawdziwego świata? Przecież nie sprzedajemy tu narkotyków ani nic. Każdy się dzieli tym czym chce 🙂
tak wiem ale nie wiem czy tam potem jakieś docinki w pracy nie były, dziewczyna zmieniła nick i już się mniej udzielala. Wiesz nic złego nie robimy ale niektórzy ludzie są popierd**** i z naszych rozterek zrobią sobie bekę. Ja też uslyszlam że jestem patola bo tak szybko zachodze w ciążę. Spłynęło to po mnie ale niektórzy bardziej się tym przejmują.
Niby 6+5 a wizytę fartem na 19.05 umówiłam do innego lekarza. Już liczyłam że będzie serce...
będzie następnym razem, zobaczysz.
Było sporo przypadków, jakaś dziewczyna nadawała na teściową a potem to do niej doszło przez córkę tej teściowej. Był też jakiś mąż co szpiegował żonę i znalazł jej profil. A dziewczyny niektóre piszą też o intymnych sprawach
o to to
o rany 😞 to kupa kasy 😭
U nas 5 lat i 1 dolna stała 😱 lekarka się też zdziwiła a znów jej się ruszaja 2 ząbki .
Co do blomby masz rację , mój syn miał zakładana blombe i na drugi dzień już bez plomby 😣tragedia a tyle idzie kasy na NFZ 😡
kupa kasy, i to takie bum nagle. Chyba koło 4 tys. Wszystko wyszło. A dbaliśmy o zęby, słodkiego mało jadła, pije tylko wode🤷

Do góry