OstroByło sporo przypadków, jakaś dziewczyna nadawała na teściową a potem to do niej doszło przez córkę tej teściowej. Był też jakiś mąż co szpiegował żonę i znalazł jej profil. A dziewczyny niektóre piszą też o intymnych sprawach
reklama
G
guest-1677526072
Gość
o rany to kupa kasyznam to. Moja dała sobie zrobić jednego zęba ale przy kolejnym już tak się wyrywała że musieliśmy jej pod narokaza robić. Sama narkoza 2 tys. Poleczylismy wszystkie zęby o teraz co 6 miesięcy jeździmy na zdjęcie zębów i czekamy aż mleczkami zaczną wypadać. 7 lat i jeszcze nic się nie dzieje ale plomby fajnie trzymają. Koleżanka.chodzi na NFZ z córką i co chwilę plomba wypada.
super wieści kochana ja dla bezpieczeństwa w ogóle w każdej ciąży zero seksu mimo że chyba nie mam zakazu co do krwiaka to ponoć dużo osób go ma i lekarze ani o tym nie wspominają. Ja miałam w ciąży nr 2 i sam się wchłonął do nasteonej wizyty a duzy był.
Jak ten krwiak w ogóle wygląda na USG? Bo ja swojego też kiedyś szukałam i nie znalazłam. Chyba że go nie było jednak bo dwóch innych ginekologow go nie widziało.
a który to masz tydzień teraz ? To tyłozgięcie utrudnia badanie, niestety
czemu spanikowałas? Coś się dzieje?
U nas 5 lat i 1 dolna stała lekarka się też zdziwiła a znów jej się ruszaja 2 ząbki .
Co do blomby masz rację , mój syn miał zakładana blombe i na drugi dzień już bez plomby tragedia a tyle idzie kasy na NFZ
Karola z nadzieją
Fanka BB :)
Ja biorę 75Dziewczyny które biorą acard czy któraś bierze dawkę 100mg ?
G
guest-1677526072
Gość
Ale mam dziś smaki zjadłam bułkę z serem żółtym i pomidorem chyba znów pójdę po kolejnego pomidorka ale jeszcze żeby mi się tak chciało to robić
Carolina123
ja biorę 150Dziewczyny które biorą acard czy któraś bierze dawkę 100mg ?
Coronita
75mg dwa razy dziennieDziewczyny które biorą acard czy któraś bierze dawkę 100mg ?
Karola z nadzieją
Właśnie najtrudniej to zrobić za mną chodziły racuchy, ale kto by to robiłAle mam dziś smaki zjadłam bułkę z serem żółtym i pomidorem chyba znów pójdę po kolejnego pomidorka ale jeszcze żeby mi się tak chciało to robić
olenka201
Super bardzo się cieszę i gratuluję serduszka.Kochane mamy to jest zarodek i jest serduszko ciąża wg USG 6+1 czyli tak jak liczyłam po przesuniętej owu tydzień młodsza niż wg miesiączki, wszystko się zgadza i wygląda pięknie możliwe że obok pęcherzyka jest krwiak, ale może to też być jama macicy, profilaktycznie póki co zakaz seksu. Ale taki problem to nie problem Zobacz załącznik 1399834
ka.an92
PieknieKochane mamy to jest zarodek i jest serduszko ciąża wg USG 6+1 czyli tak jak liczyłam po przesuniętej owu tydzień młodsza niż wg miesiączki, wszystko się zgadza i wygląda pięknie możliwe że obok pęcherzyka jest krwiak, ale może to też być jama macicy, profilaktycznie póki co zakaz seksu. Ale taki problem to nie problem Zobacz załącznik 1399834
no ja w sumie miałam podobnie zawsze jakieś małe filtry bo ciężko mi się zawsze łapało słońce i długo byłam biala ale w ciąży to wole nie ryzykować bez filtrageneralnie nie używam kremów. mam taką skórę, że trudno się opalam i tak zawsze się wszyscy ze mnie śmiali, bo nawet jak gdzieś wyjeżdżałam to najczęściej i tak biała wracałam
reklama
marsi89
tak wiem ale nie wiem czy tam potem jakieś docinki w pracy nie były, dziewczyna zmieniła nick i już się mniej udzielala. Wiesz nic złego nie robimy ale niektórzy ludzie są popierd**** i z naszych rozterek zrobią sobie bekę. Ja też uslyszlam że jestem patola bo tak szybko zachodze w ciążę. Spłynęło to po mnie ale niektórzy bardziej się tym przejmują.Dlaczego nieprzyjemna sytuacja jeśli ktoś nas rozpozna z prawdziwego świata? Przecież nie sprzedajemy tu narkotyków ani nic. Każdy się dzieli tym czym chce
będzie następnym razem, zobaczysz.Niby 6+5 a wizytę fartem na 19.05 umówiłam do innego lekarza. Już liczyłam że będzie serce...
o to toByło sporo przypadków, jakaś dziewczyna nadawała na teściową a potem to do niej doszło przez córkę tej teściowej. Był też jakiś mąż co szpiegował żonę i znalazł jej profil. A dziewczyny niektóre piszą też o intymnych sprawach
kupa kasy, i to takie bum nagle. Chyba koło 4 tys. Wszystko wyszło. A dbaliśmy o zęby, słodkiego mało jadła, pije tylko wodeo rany to kupa kasy
U nas 5 lat i 1 dolna stała lekarka się też zdziwiła a znów jej się ruszaja 2 ząbki .
Co do blomby masz rację , mój syn miał zakładana blombe i na drugi dzień już bez plomby tragedia a tyle idzie kasy na NFZ