oj to nie będę tak szybko
Spokojnie nie spiesz się jeszcze ponad 7 miesięcy mamy jeżeli u mnie nie powtórzy się sytuacja z poprzedniej ciąży 9-10 tydzień będzie dla mnie najgorszym czasem.
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
oj to nie będę tak szybko
Dostałam dziś od przyjaciółki w spadku detektor tętna
Wiem, że jeszcze za wczesnie, żeby usłyszeć to serduszko(dziś 10+0)
Ale już nie mogę się doczekać, aż uda mi się znaleźć tego malucha i go usłyszeć
Kurczę, aż mi dziwnie pisać po tych wcześniejszych wiadomościach dziewczyn o stratach. Bardzo współczuje…
Ja dzisiaj byłam na wizycie, wszystko ok, 9+4, Maluszek 3,0 cm.
Strasznie przykro trzymaj się ;(Hej.. przyszłam się pożegnać.Dziś w moje urodziny dowiedziałam się, że serduszko mojego maleństwa przestało bić. Jutro rano mam się zgłosić do szpitala.
Trzymajcie się zdrowo, rośnijcie Życzę wam nudnych ciąż.
zazdroszczęDziewczyny, znalazłam serducho!!! Co za wspaniale uczucie
Dziewczyny, znalazłam serducho!!! Co za wspaniale uczucie
Oo dobry temat ten detektor. Czy bezpieczny jest dla dzieciątka i jak często można go używać? Sama myślę o zakupie urządzenia jeśli będzie wszystko ok.
To naprawdę super wiadomość, bardzo tego dziś było tu trzeba 3 cm, wow! Maleństwo rośnie jak na drożdżach! Oby tak dalej i więcej takich wiadomości!Kurczę, aż mi dziwnie pisać po tych wcześniejszych wiadomościach dziewczyn o stratach. Bardzo współczuje…
Ja dzisiaj byłam na wizycie, wszystko ok, 9+4, Maluszek 3,0 cm.
kurde ja też myślałam o tym detektorze ale koleżanka moja miała wypożyczony i mówi że tyle razy miała panikę jak nie złapała tętna. Jak pojechała na pogotowie 3 raz z rzędu to lekarz kazał jej się w łeb puknąć tym detektorem i skupić na liczeniu kopniaków. I wkrecal jej że to szkodliwe bo ona siedziała i cy czas tego tętna szukala. Także czekam na info jak ty potestujesz jakis czas.Dziewczyny, znalazłam serducho!!! Co za wspaniale uczucie