reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Grudniowe mamy 2022 :)

Jak tylko dojadę do domu to wezmę... Nie wiem czy nie zrobić jutro bety bo już świruje totalnie :( ostatnia robiłam tydzień temu, wiem że wiele mi nie powie ale chociaż sprawdzę czy przyrosła...
nie rób, bo jeden wynik niewiele da, a dwa po osiągnięciu 6000 już rodnie wolniej. Ból jak na miesiączkę jest normalny. Przypomnij mi koedy masz wizytę?

reklama
nie rób, bo jeden wynik niewiele da, a dwa po osiągnięciu 6000 już rodnie wolniej. Ból jak na miesiączkę jest normalny. Przypomnij mi koedy masz wizytę?
Kochana tydzień temu miałam betę 178 więc do 6tys to mi raczej daleko nawet z prawidłowym przyrostem... 10 maja. Brzuch jak na okres pobolewa mnie od początku, od wczoraj nabrał intensywności a dzisiaj do tego ten krzyż...

Trzymam kciuki żeby wszystko było dobrze ✊ ja mam wizytę 10.05. i strasznie się boje ze kolejny raz nie będzie mi dane zobaczyć fasolki :(
już widzę kiedy wizyta. Dopóki nic się nie dzieje złego poprostu czekaj. Wiem, ze to trudne po przejściach, ale tak jak pisałam braucho może bolec. A masz możliwość wrazie co iść szybciej do lekarza?

już widzę kiedy wizyta. Dopóki nic się nie dzieje złego poprostu czekaj. Wiem, ze to trudne po przejściach, ale tak jak pisałam braucho może bolec. A masz możliwość wrazie co iść szybciej do lekarza?
Niestety pierwszy wolny termin wtedy kiedy ja mam. Poza tym mam już wszystkie możliwe leki jakie powinnam mieć, w tym luteinę więc jak się skończy to znaczy że tak miało być.... Ale załamie się pewnie totalnie :(

Trzymam kciuki żeby wszystko było dobrze ✊ ja mam wizytę 10.05. i strasznie się boje ze kolejny raz nie będzie mi dane zobaczyć fasolki :(
No ja miałam wyznaczone za tydzień na 12-go ale w majówkę zaczęły zanikać mi objawy i się zaniepokoiłam. Na razie zero plamień czy krwi ale dostałam mocnych bóli krzyżowych i czuję macicę oraz ból pachwin aż na uda. Teraz jestem w 6t+5d więc jak pójdę jutro to już będę wiedzieć czy wszystko ok czy jednak nie. Przypomnij który tydzień u ciebie?

No ja miałam wyznaczone za tydzień na 12-go ale w majówkę zaczęły zanikać mi objawy i się zaniepokoiłam. Na razie zero plamień czy krwi ale dostałam mocnych bóli krzyżowych i czuję macicę oraz ból pachwin aż na uda. Teraz jestem w 6t+5d więc jak pójdę jutro to już będę wiedzieć czy wszystko ok czy jednak nie. Przypomnij który tydzień u ciebie?
Wg OM 6+2 ale owu była 20dc więc ciąża młodsza o prawie tydzień. To już moja 4 ciąża a póki co dzieci 0 :(

reklama
Kochana tydzień temu miałam betę 178 więc do 6tys to mi raczej daleko nawet z prawidłowym przyrostem... 10 maja. Brzuch jak na okres pobolewa mnie od początku, od wczoraj nabrał intensywności a dzisiaj do tego ten krzyż...
jeśli Cię to uspokoi to zbadaj betę, ale nie mierz przyrostu % bo po tygodniu nie będzie to miarodajne. Odpoczywaj, lez i oszczedzaj się. Wierze, ze ten ból nje oznacza złego. 🥺❤️

Do góry