reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Grudniowe mamy 2022 :)

@Carmen_87 wiesz, ciesz się, że nie masz objawów. Ja mam mdłości mniejsze i rzadziej, ale wczoraj spałam ze 3-4 godziny...padam na twarz w ciągu dnia, a wieczorami to profilaktycznie myję zęby przed usypianiem syna 🤣 poważnie rozważam zwolnienie na 2-3 tygodnie, bo tak się nie da...
No nie dziwię się w takich okolicznościach :) jeszcze masz dziecko w domu, ja tylko chłopa i dwa koty, więc mogę leżeć do góry brzuchem ile chcę, ale nie mam właśnie takich potrzeb. No może czasem sobie utne jakaś drzemkę :)

reklama
Ja nawet jak brałam zwolnienie to prosiłam by nie wypisywali mi ciążowego by pracodawca nie zauważył :) myślę, że będę pracować póki dam radę, pewnie nie za długo bo mam za dalekie dojazdy po 40 min ok autem jadę i też nie chce się narażać. może coś zdalnie będę wspierać a potem niestety muszą kogoś znaleźć i pewnie już będę mogła się pożegnać z tą pracą. Trochę będzie mi szkoda, ale takie życie.
No ja poprzednio zakładałam, że na zwolnienie pójdę z miesiąc przed porodem, a wyszło tak, że nagle zniknęłam 4 miesiące przed 😖 i już nie wróciłam. Teraz wszyscy na mnie czekają 🙈 ale mam nadzieję, że będzie mniej stresująco i wytrzymam dłużej 🙄

Hej dziewczyny! Czyżbym była pierwsza po dzisiejszej wizycie?

U mnie 8+5 i wszystko jest super 🥰 Maluszek ma 2,24cm, co odpowiada 8+6, serduszko mocno bije ♥️😭
To moja czwarta ciąża i w poprzednich nigdy nie doszłam do tego momentu. Jestem przeszczęśliwa i płakałam ze szczęścia całą drogę do domu.

Mam nadzieję, że dzisiaj usłyszymy same dobre wieści na grupce ❣️
gratki😍 cudne wiadomości 😘😘😘

Hej dziewczyny! Czyżbym była pierwsza po dzisiejszej wizycie?

U mnie 8+5 i wszystko jest super 🥰 Maluszek ma 2,24cm, co odpowiada 8+6, serduszko mocno bije ♥️😭
To moja czwarta ciąża i w poprzednich nigdy nie doszłam do tego momentu. Jestem przeszczęśliwa i płakałam ze szczęścia całą drogę do domu.

Mam nadzieję, że dzisiaj usłyszymy same dobre wieści na grupce ❣️
Super wiadomości ❤️ ja się szykuje do wyjścia na moją wizytę 😱😱😱

może z tego całego stresu. Mnie aż brzuch boli z nerwów dzisiaj. No masakra. Mam nadzieję, że nic się nie dzieje i ginekolog za chwileczkę Cię uspokoi ✊✊✊✊
Aby tylko ze stresu. Nic mnie nie boli na szczęście. I Nie było tego bóg wie ile.. Ale już spanikowałam. 😱 Lecę dziewczyny trzymajcie kciuki ❤️

reklama
Do góry