ka.an92
Fanka BB :)
Ja tez jestem w szokuJa jestem w szoku że nie macie objawów
Mnie dziś wszystko boli , nawet lekkie bóle na miesiączkę także ten ...![]()

Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Ja tez jestem w szokuJa jestem w szoku że nie macie objawów
Mnie dziś wszystko boli , nawet lekkie bóle na miesiączkę także ten ...![]()
cudowna wiadomość! Ja dzisiaj będę chyba ta która zamknie wizyty.. 19:30…Hej dziewczyny! Czyżbym była pierwsza po dzisiejszej wizycie?
U mnie 8+5 i wszystko jest superMaluszek ma 2,24cm, co odpowiada 8+6, serduszko mocno bije
![]()
To moja czwarta ciąża i w poprzednich nigdy nie doszłam do tego momentu. Jestem przeszczęśliwa i płakałam ze szczęścia całą drogę do domu.
Mam nadzieję, że dzisiaj usłyszymy same dobre wieści na grupce![]()
ale wizyta żeby zrobić badania krwi, czy pierwsze usg?Cześć dziewczynypoprawiłam sobie nazwę użytkownika z Olha92 na Olka92
zapisalam sie na NFZ do ginekologa aby porobić w końcu te badania krwi itp. To najbliższy termin jest na 20 Maja
20 Maja to ja będę prawie w 12 tygodniu ciąży i dopiero będę miała robione pierwsze badania czy to nie jest za późno?
Też tak miałam w pierwszej ciążyCześć dziewczynypoprawiłam sobie nazwę użytkownika z Olha92 na Olka92
zapisalam sie na NFZ do ginekologa aby porobić w końcu te badania krwi itp. To najbliższy termin jest na 20 Maja
20 Maja to ja będę prawie w 12 tygodniu ciąży i dopiero będę miała robione pierwsze badania czy to nie jest za późno?
będzie dobrzepięknie zaczęty dzień wizytowania. Oby więcej takich informacjija niestety muszę czekać do 16. Siedzę jak na szpilkach
![]()
jak mus, to mus. wiem co to znaczy czekanie na wieczorne wizytycudowna wiadomość! Ja dzisiaj będę chyba ta która zamknie wizyty.. 19:30…ale pracuje do 16, nim wrócę to 17.. dziecko ogarnąć, odstawić babci i zleci
Kiedy następna wizytab
mam nadzieje, ze moja lekarz tez zaprosi mnie za 2 tyg, A nie za miesiącbędzie dobrze
jak mus, to mus. wiem co to znaczy czekanie na wieczorne wizytymam nadzieję, że Ci szybko zleci i trzymam kciuki
kolejna wizyta w 10+0, czyli w kolejny piatek.
Pocieszające dla mnie takie informacje, bo tak się dziwnie czuję bez tych objawów. Taki większy brak pewności po prostu. Jak to mój mąż mówi, jakbym sobie zwymiotowała to byłabym spokojniejszaCzekaj spokojnie na wizytęsłyszałaś już serduszko , bądź dobrej myśli. Ja w 1 ciąży i teraz mam mdłości i wymioty. Moje siostry w obu ciążach zero jakichkolwiek objawów , które mogłyby dawać znaki o ciążach.
Takie częste podglądanie robi mi dobrze psychicznie, a moja lekarka jest z tym okmam nadzieje, ze moja lekarz tez zaprosi mnie za 2 tyg, A nie za miesiąc![]()
Ja nawet jak brałam zwolnienie to prosiłam by nie wypisywali mi ciążowego by pracodawca nie zauważyłNo właśnie ja jak będę wracać do pracy to będę w 12 tc i zastanawiam się jak to będzie, jak z badaniami, które muszę zrobić, no i ogólnie kiedy powiedzieć.... Nie chce ukrywać, ale też wszystkie rozmowy mam przed tym jak się dowiem co i jak![]()