Ja ostatnio kupiłam worek cebuli, to nie mogłam z nią wytrzymać w samochodzieHej Wam po majówce!
Nie wiem czy u mnie z 6 tyg nie zaczną się mdłości bo nagle jakieś jedzenie zaczyna dziwnie pachnieć....
reklama
Trzymam kciuki za dzisiejsze wizyty . Moja w piątek wczoraj pierwszy dzień bez wymiotowania i tylko leciutkie mdłości. Jaka ulga. Ale nocne budzenie i pocenie nie odpuszcza. Czasami jak się obudzę to mam kropelki na skórze. Mam nadzieję, że to ostatnie takie tygodnie
Również mam w piątek wizytę (pierwsze USG)i również problem z potami w nocy do tego problem ze snem w ciągu dnia ciągle senna a wieczorem jak się położę to nie mogę zasnąć do północy.
G
guest-1677526072
Gość
O rany sikanie ....taaak tylko się położę wieczorem od razu biegam siku ...w nocy czasem co pół godziny w 2 trymestrze będzie trochę lepiej ale w 3 będzie znów biegankoa ja mam pobudki na sikanie nocne maratony do WC uznaje za otwarte
Takalenka
Fanka BB :)
Hehe to u mnie nawet sikania nigdy nie było na pewno nie tak żeby musieć wstac z łóżka to by mi się nie chciało wstawać nawet. W żadnej z ciąż w żadnym trymestrze.O rany sikanie ....taaak tylko się położę wieczorem od razu biegam siku ...w nocy czasem co pół godziny w 2 trymestrze będzie trochę lepiej ale w 3 będzie znów bieganko
Normalnie ciąża widmo część trzecia
ka.an92
Uf to mnie pocieszylas bo już się zaczelam zastanawiać co ze mną nie tak ze mnie w ogóle póki co nie goni na sikanie, jak tak czytam ze tu duzo z nas ma pobudki w nocyHehe to u mnie nawet sikania nigdy nie było na pewno nie tak żeby musieć wstac z łóżka to by mi się nie chciało wstawać nawet. W żadnej z ciąż w żadnym trymestrze.
Czekaj spokojnie na wizytę słyszałaś już serduszko , bądź dobrej myśli. Ja w 1 ciąży i teraz mam mdłości i wymioty. Moje siostry w obu ciążach zero jakichkolwiek objawów , które mogłyby dawać znaki o ciążach.To ja teraz mam 8 i 4 dni. Trudne jest to wyczekiwanie. Niby się cieszę, że nie mam objawów, mogę normalnie pracować, a miałabym problem w przeciwnym razie bo mam dojazdy do pracy ok. 30-40 min w jedną stronę, niezbyt kto ma mnie zastąpić, pracuję w kadrach i teraz okres wypłat ale jednak dzidzia dla mnie ważniejsza i mogłaby chociaż trochę dać o sobie znać
G
guest-1677526072
Gość
O rany ale zarabiscie nie mieć objawów nicHehe to u mnie nawet sikania nigdy nie było na pewno nie tak żeby musieć wstac z łóżka to by mi się nie chciało wstawać nawet. W żadnej z ciąż w żadnym trymestrze.
Zazdroszczę !
G
guest-1677526072
Gość
Ja jestem w szoku że nie macie objawówUf to mnie pocieszylas bo już się zaczelam zastanawiać co ze mną nie tak ze mnie w ogóle póki co nie goni na sikanie, jak tak czytam ze tu duzo z nas ma pobudki w nocy
Mnie dziś wszystko boli , nawet lekkie bóle na miesiączkę także ten ...
Hej dziewczyny! Czyżbym była pierwsza po dzisiejszej wizycie?
U mnie 8+5 i wszystko jest super Maluszek ma 2,24cm, co odpowiada 8+6, serduszko mocno bije
To moja czwarta ciąża i w poprzednich nigdy nie doszłam do tego momentu. Jestem przeszczęśliwa i płakałam ze szczęścia całą drogę do domu.
Mam nadzieję, że dzisiaj usłyszymy same dobre wieści na grupce
U mnie 8+5 i wszystko jest super Maluszek ma 2,24cm, co odpowiada 8+6, serduszko mocno bije
To moja czwarta ciąża i w poprzednich nigdy nie doszłam do tego momentu. Jestem przeszczęśliwa i płakałam ze szczęścia całą drogę do domu.
reklama
Carolina123
pięknie zaczęty dzień wizytowania. Oby więcej takich informacji ja niestety muszę czekać do 16. Siedzę jak na szpilkachHej dziewczyny! Czyżbym była pierwsza po dzisiejszej wizycie?