reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Grudniowe mamy 2022 :)

reklama
Trzymam kciuki za dzisiejsze wizyty 🍀🤞. Moja w piątek 🎊 wczoraj pierwszy dzień bez wymiotowania i tylko leciutkie mdłości. Jaka ulga. Ale nocne budzenie i pocenie nie odpuszcza. Czasami jak się obudzę to mam kropelki na skórze. Mam nadzieję, że to ostatnie takie tygodnie 🙏

Również mam w piątek wizytę 😁 (pierwsze USG)i również problem z potami w nocy do tego problem ze snem w ciągu dnia ciągle senna a wieczorem jak się położę to nie mogę zasnąć do północy.

O rany sikanie ....taaak tylko się położę wieczorem od razu biegam siku ...w nocy czasem co pół godziny 🙃 w 2 trymestrze będzie trochę lepiej ale w 3 będzie znów bieganko 😂
Hehe to u mnie nawet sikania nigdy nie było :D na pewno nie tak żeby musieć wstac z łóżka to by mi się nie chciało wstawać nawet. W żadnej z ciąż w żadnym trymestrze.

Normalnie ciąża widmo część trzecia

Hehe to u mnie nawet sikania nigdy nie było :D na pewno nie tak żeby musieć wstac z łóżka to by mi się nie chciało wstawać nawet. W żadnej z ciąż w żadnym trymestrze.

Normalnie ciąża widmo część trzecia
Uf to mnie pocieszylas bo już się zaczelam zastanawiać co ze mną nie tak ze mnie w ogóle póki co nie goni na sikanie, jak tak czytam ze tu duzo z nas ma pobudki w nocy 🙈

To ja teraz mam 8 i 4 dni. Trudne jest to wyczekiwanie. Niby się cieszę, że nie mam objawów, mogę normalnie pracować, a miałabym problem w przeciwnym razie bo mam dojazdy do pracy ok. 30-40 min w jedną stronę, niezbyt kto ma mnie zastąpić, pracuję w kadrach i teraz okres wypłat :p ale jednak dzidzia dla mnie ważniejsza i mogłaby chociaż trochę dać o sobie znać 😉
Czekaj spokojnie na wizytę ♥️ słyszałaś już serduszko , bądź dobrej myśli. Ja w 1 ciąży i teraz mam mdłości i wymioty. Moje siostry w obu ciążach zero jakichkolwiek objawów , które mogłyby dawać znaki o ciążach.

Uf to mnie pocieszylas bo już się zaczelam zastanawiać co ze mną nie tak ze mnie w ogóle póki co nie goni na sikanie, jak tak czytam ze tu duzo z nas ma pobudki w nocy 🙈
Ja jestem w szoku że nie macie objawów 😂
Mnie dziś wszystko boli , nawet lekkie bóle na miesiączkę także ten ...🤣

Hej dziewczyny! Czyżbym była pierwsza po dzisiejszej wizycie?

U mnie 8+5 i wszystko jest super 🥰 Maluszek ma 2,24cm, co odpowiada 8+6, serduszko mocno bije ♥️😭
To moja czwarta ciąża i w poprzednich nigdy nie doszłam do tego momentu. Jestem przeszczęśliwa i płakałam ze szczęścia całą drogę do domu.

Mam nadzieję, że dzisiaj usłyszymy same dobre wieści na grupce ❣️

reklama
Hej dziewczyny! Czyżbym była pierwsza po dzisiejszej wizycie?

U mnie 8+5 i wszystko jest super 🥰 Maluszek ma 2,24cm, co odpowiada 8+6, serduszko mocno bije ♥️😭
To moja czwarta ciąża i w poprzednich nigdy nie doszłam do tego momentu. Jestem przeszczęśliwa i płakałam ze szczęścia całą drogę do domu.

Mam nadzieję, że dzisiaj usłyszymy same dobre wieści na grupce ❣️
pięknie zaczęty dzień wizytowania. Oby więcej takich informacji 😀 ja niestety muszę czekać do 16. Siedzę jak na szpilkach 😀

Do góry