reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Grudniowe mamy 2022 :)

reklama
Trzymam kciuki za dzisiejsze wizyty 🍀🤞. Moja w piątek 🎊 wczoraj pierwszy dzień bez wymiotowania i tylko leciutkie mdłości. Jaka ulga. Ale nocne budzenie i pocenie nie odpuszcza. Czasami jak się obudzę to mam kropelki na skórze. Mam nadzieję, że to ostatnie takie tygodnie 🙏

Również mam w piątek wizytę 😁 (pierwsze USG)i również problem z potami w nocy do tego problem ze snem w ciągu dnia ciągle senna a wieczorem jak się położę to nie mogę zasnąć do północy.

O rany sikanie ....taaak tylko się położę wieczorem od razu biegam siku ...w nocy czasem co pół godziny 🙃 w 2 trymestrze będzie trochę lepiej ale w 3 będzie znów bieganko 😂
Hehe to u mnie nawet sikania nigdy nie było :D na pewno nie tak żeby musieć wstac z łóżka to by mi się nie chciało wstawać nawet. W żadnej z ciąż w żadnym trymestrze.

Normalnie ciąża widmo część trzecia

Hehe to u mnie nawet sikania nigdy nie było :D na pewno nie tak żeby musieć wstac z łóżka to by mi się nie chciało wstawać nawet. W żadnej z ciąż w żadnym trymestrze.

Normalnie ciąża widmo część trzecia
Uf to mnie pocieszylas bo już się zaczelam zastanawiać co ze mną nie tak ze mnie w ogóle póki co nie goni na sikanie, jak tak czytam ze tu duzo z nas ma pobudki w nocy 🙈

To ja teraz mam 8 i 4 dni. Trudne jest to wyczekiwanie. Niby się cieszę, że nie mam objawów, mogę normalnie pracować, a miałabym problem w przeciwnym razie bo mam dojazdy do pracy ok. 30-40 min w jedną stronę, niezbyt kto ma mnie zastąpić, pracuję w kadrach i teraz okres wypłat :p ale jednak dzidzia dla mnie ważniejsza i mogłaby chociaż trochę dać o sobie znać 😉
Czekaj spokojnie na wizytę ♥️ słyszałaś już serduszko , bądź dobrej myśli. Ja w 1 ciąży i teraz mam mdłości i wymioty. Moje siostry w obu ciążach zero jakichkolwiek objawów , które mogłyby dawać znaki o ciążach.

Uf to mnie pocieszylas bo już się zaczelam zastanawiać co ze mną nie tak ze mnie w ogóle póki co nie goni na sikanie, jak tak czytam ze tu duzo z nas ma pobudki w nocy 🙈
Ja jestem w szoku że nie macie objawów 😂
Mnie dziś wszystko boli , nawet lekkie bóle na miesiączkę także ten ...🤣

Hej dziewczyny! Czyżbym była pierwsza po dzisiejszej wizycie?

U mnie 8+5 i wszystko jest super 🥰 Maluszek ma 2,24cm, co odpowiada 8+6, serduszko mocno bije ♥️😭
To moja czwarta ciąża i w poprzednich nigdy nie doszłam do tego momentu. Jestem przeszczęśliwa i płakałam ze szczęścia całą drogę do domu.

Mam nadzieję, że dzisiaj usłyszymy same dobre wieści na grupce ❣️

reklama
Hej dziewczyny! Czyżbym była pierwsza po dzisiejszej wizycie?

U mnie 8+5 i wszystko jest super 🥰 Maluszek ma 2,24cm, co odpowiada 8+6, serduszko mocno bije ♥️😭
To moja czwarta ciąża i w poprzednich nigdy nie doszłam do tego momentu. Jestem przeszczęśliwa i płakałam ze szczęścia całą drogę do domu.

Mam nadzieję, że dzisiaj usłyszymy same dobre wieści na grupce ❣️
pięknie zaczęty dzień wizytowania. Oby więcej takich informacji 😀 ja niestety muszę czekać do 16. Siedzę jak na szpilkach 😀

Do góry