G
guest-1677526072
Gość
Dziewczyny powiedzcie mi czy Wam dalej jest zimno ? Czy już u Was mija ?
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
To ja zawsze rocznikowi mówię, jestem dokładnie z połowy rokuJa mam urodziny 23.12.i bardzo sobie chwale z rodzina zawsze urodziny wyprawiamy w 1 lub 2 dzień swiat, a znajomi przychodzą tydzień przed świetami. Bardzo się cieszę ze jestem z grudnia, bo np. teraz wszyscy już maja 30 lat a ja wciąż 29
Ja 5 tydzień i trzęsę się z zimna. Nie pomagają skarpety, ciepłe ciuchy, herbatki. Trzęsie mnie w środku bardzo ale nie tak jak na chorobęDziewczyny powiedzcie mi czy Wam dalej jest zimno ? Czy już u Was mija ?
Kiedyś tak mówiłam, do 18 rz, a od paru lat kładę szczególny nacisk, ze xlat kończę dopiero w grudniuTo ja zawsze rocznikowi mówię, jestem dokładnie z połowy roku
U mnie już 9+2 i nadal mi zimnoJa 5 tydzień i trzęsę się z zimna. Nie pomagają skarpety, ciepłe ciuchy, herbatki. Trzęsie mnie w środku bardzo ale nie tak jak na chorobę
Mi np nie jest zimno non stop. Na pewno marznę w nocy ale jednocześnie wypacam się jak przy chorobie, oraz parę razy w ciągu dnia. Tak poza tym jest mi gorąco i pocę się nadprogramowo. Ogólnie to są takie fale że zimno i gorąco na zmianę i to w kilka minut się zmieniaDziewczyny powiedzcie mi czy Wam dalej jest zimno ? Czy już u Was mija ?
jest mi zimno wieczorami. Spie normalnie w długich spodniach od piżamy jutro 6+6. MasakraDziewczyny powiedzcie mi czy Wam dalej jest zimno ? Czy już u Was mija ?
W dzień normalnie albo chwilami gorąco, wieczorami i w nocy najczęściej zimno. 8+5.Dziewczyny powiedzcie mi czy Wam dalej jest zimno ? Czy już u Was mija ?
Ja już mam dość , mnie jest ciągle zimno . Wczoraj było pięknie słonecznie to się wygrzalam w końcu a dziś słoneczka mniej , wszyscy do mnie że ciepło im i mam nie wymyślać a ja w grubej bluzie plus do tego kurtkajest mi zimno wieczorami. Spie normalnie w długich spodniach od piżamy jutro 6+6. Masakra
Mój syn ma urodziny 17 lipca i zawsze organizuje świętowanie z kolegami ze szkoły we wrześniuCześć mamuśki, termin mam na 30.12 i bardzo się cieszę ale chyba hormony mi szaleją bo jedyne o czym teraz myślę to czy nie urodzę między 24.12 a 31.12, a czemu ? bo myślę jak dziecku zorganizować wtedy urodziny żeby spotkało się z kolegami bo wiadomo przerwa świąteczna w szkole, że będzie miało pewnie ostatnie 18stke wśród przyjaciół, że inni będą mieli np. prawo jazdy a moje jeszcze nie. Wiem, że to głupie i pisząc w to nadal nie wierzę że mogę martwić się o takie głupotki ale może nie jestem sama ? Oczywiście oby zdrowe oby wszystko było dobrze no ale wiecie.. Ściskam was mocno