reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Grudniowe mamy 2022 :)

A ja miałam takie plany, że będę dbać o siebie bardziej, że będę chodzić na spacery itp 🤣 na razie są to spacery do toalety ewentualnie jak już muszę to z piesem wkoło bloku szybko, a jedyne dotlenienie to dzisiaj na balkonie posiedziałam pół godziny, 😁😁
Haha jakbym siebie czytala, na poczatku od razu zaczelam cwiczyc pilates i chodzic na spacery, po czym w polowie 2mc dopadla mnie taka detka, ze sama siebie mam juz dosc.
Pierwsze 3 MSC to choroba 🤣
Szczerze mam nadzieje, ze to tylko te 3 miesiace i wszystkim nam zaraz ulzy:)

reklama
Cześć mamuśki, termin mam na 30.12 i bardzo się cieszę ❤️ ale chyba hormony mi szaleją bo jedyne o czym teraz myślę to czy nie urodzę między 24.12 a 31.12, a czemu ? bo myślę jak dziecku zorganizować wtedy urodziny żeby spotkało się z kolegami bo wiadomo przerwa świąteczna w szkole, że będzie miało pewnie ostatnie 18stke wśród przyjaciół, że inni będą mieli np. prawo jazdy a moje jeszcze nie. Wiem, że to głupie i pisząc w to nadal nie wierzę że mogę martwić się o takie głupotki ale może nie jestem sama ? Oczywiście oby zdrowe oby wszystko było dobrze no ale wiecie.. Ściskam was mocno ❤️

Cześć mamuśki, termin mam na 30.12 i bardzo się cieszę ❤️ ale chyba hormony mi szaleją bo jedyne o czym teraz myślę to czy nie urodzę między 24.12 a 31.12, a czemu ? bo myślę jak dziecku zorganizować wtedy urodziny żeby spotkało się z kolegami bo wiadomo przerwa świąteczna w szkole, że będzie miało pewnie ostatnie 18stke wśród przyjaciół, że inni będą mieli np. prawo jazdy a moje jeszcze nie. Wiem, że to głupie i pisząc w to nadal nie wierzę że mogę martwić się o takie głupotki ale może nie jestem sama ? Oczywiście oby zdrowe oby wszystko było dobrze no ale wiecie.. Ściskam was mocno ❤️
Heeej!
Haha ja też podobnie myślę 🤪😁

zawsze mize się okazać, ze urodzisz w nowym roku. Na spokojnie, jak będzie trzeva zrobić imprezę to zrobisz przed przerwa świąteczna, rzadko kiedy robi się urodziny akurat tego dnia kiedy wypadają. Najważniejsze, by dzidzi było zdrowe, resztę jakoś wymyślisz, bo matki to bystre baby! ❤️

O tak ja też lubię takie gadżety bez Hizero podwójna robota, Thermomix chlebek zakręci, Roomba lata jak nas nie ma i jeszcze mój ulubiony sprzęt suszarka do ciuchów ❤️🤪 i życie staje się łatwiejsze
Hizero i thermomix kocham. Jak urodziłam dziecko to położne się śmiały że każda mama w pakiecie po wyjściu ze szpitala powinna dostać suszarkę do ubrań 🤪 i to prawda. Kocham ! Ułatwienie życia

reklama
U mnie dzisiaj pełno sił od rana i zero mdłości. Niby każda na nie narzeka, ale gdy ich nie ma, to źle 😩 dobrze, że mnie piersi bolą, bo już totalnie zwariowałabym ze stresu. Są dni kiedy nie macie mdłości? Wizyta dopiero w środę 😥

Cały dzień byłam poza domem, akurat dzisiaj popracowałam parę godzin w kawiarni, ale byłam też na spacerze i we włoskiej knajpce. Niedawno wróciłam do domu i padam ze zmęczenia.

Do góry