reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Grudniowe mamy 2022 :)

Cześć mamuśki, termin mam na 30.12 i bardzo się cieszę ❤️ ale chyba hormony mi szaleją bo jedyne o czym teraz myślę to czy nie urodzę między 24.12 a 31.12, a czemu ? bo myślę jak dziecku zorganizować wtedy urodziny żeby spotkało się z kolegami bo wiadomo przerwa świąteczna w szkole, że będzie miało pewnie ostatnie 18stke wśród przyjaciół, że inni będą mieli np. prawo jazdy a moje jeszcze nie. Wiem, że to głupie i pisząc w to nadal nie wierzę że mogę martwić się o takie głupotki ale może nie jestem sama ? Oczywiście oby zdrowe oby wszystko było dobrze no ale wiecie.. Ściskam was mocno ❤️
No tak te grudniowi listopadowe dzieci to takie do tyłu ze wszystkim, też czasem się tym martwię że będzie temu dziecku zawsze szkoda że w klasie wszystkiego doświadczy jako ostatnie i sama pamiętam z moich lat szkolnych że ekscytacja czy 18 nastka czy prawem jazdy to się tyczyła tylko tych pierwszych a potem entuzjazm opadał a o tych z końca roku to nawet nikt nie myślał

reklama
zawsze mize się okazać, ze urodzisz w nowym roku. Na spokojnie, jak będzie trzeva zrobić imprezę to zrobisz przed przerwa świąteczna, rzadko kiedy robi się urodziny akurat tego dnia kiedy wypadają. Najważniejsze, by dzidzi było zdrowe, resztę jakoś wymyślisz, bo matki to bystre baby! ❤️
Dokładnie tak jak to wszystko wiem, ale chyba hormony szaleją bo chodzę i płacze tylko z tego powodu 😂

No tak te grudniowi listopadowe dzieci to takie do tyłu ze wszystkim, też czasem się tym martwię że będzie temu dziecku zawsze szkoda że w klasie wszystkiego doświadczy jako ostatnie i sama pamiętam z moich lat szkolnych że ekscytacja czy 18 nastka czy prawem jazdy to się tyczyła tylko tych pierwszych a potem entuzjazm opadał a o tych z końca roku to nawet nikt nie myślał
A mi by do głowy nie przyszło żeby tak myśleć 🙈 mój mąż z końca roku , ja pod koniec października i jakoś nigdy nie poczułam się do tyłu , poszkodowana. On również. Wisodmo że styczniowe dzieci a grudniowe to przeskok ale no aż tak bym nie rozkminiala szczerze mówiąc 😊

A mi by do głowy nie przyszło żeby tak myśleć 🙈 mój mąż z końca roku , ja pod koniec października i jakoś nigdy nie poczułam się do tyłu , poszkodowana. On również. Wisodmo że styczniowe dzieci a grudniowe to przeskok ale no aż tak bym nie rozkminiala szczerze mówiąc 😊
ja tez nie myslalam tymi kategoriami. Szczerze mówiąc to w ogóle mnie to nie rusza 😄 sami jesteśmy z mężem z września i zawsze mieliśmy przewalone że szkoła się zaczyna i nigdy wszystkie dzieci nie mogły na urodziny przychodzić bo nauka i lekcje. No ale trudno :) ja cieszę się bez względu na wszystko z grudniowego bąbelka. Prezent gwiazdkowy 🥰

ja tez nie myslalam tymi kategoriami. Szczerze mówiąc to w ogóle mnie to nie rusza 😄 sami jesteśmy z mężem z września i zawsze mieliśmy przewalone że szkoła się zaczyna i nigdy wszystkie dzieci nie mogły na urodziny przychodzić bo nauka i lekcje. No ale trudno :) ja cieszę się bez względu na wszystko z grudniowego bąbelka. Prezent gwiazdkowy 🥰
Oczywiście , że tak ! Najpiękniejszy prezent jaki może być ♥️ cud

Oczywiście , że tak ! Najpiękniejszy prezent jaki może być ♥️ cud
bardzo bym chciała żeby to było to. Długo wyczekujemy z mężem tego naszego pierwszego maleństwa. Wróciliśmy z UK do Polski, oboje pracujemy, kupiliśmy mieszkanie i jeden pokoj stał pusty, bo myśleliśmy ze po ślubie szybciej nam się uda… mieszkanie na parterze żeby było łatwiej z wózkiem i wgl. Wszystko pod maleństwo i dla maleństwa. Nie wiem, czy jest tam serduszko, czy wszystko się rozwinęło jak trzeba ale liczę ze tak i zrobimy wszystko żeby było najbardziej kochane na świecie. A jak urośnie to mu/jej opowiem ile się mama naplakala i co przeszliśmy, żeby je mieć 🥹♥️

Ja mam urodziny 23.12.i bardzo sobie chwale :D z rodzina zawsze urodziny wyprawiamy w 1 lub 2 dzień swiat, a znajomi przychodzą tydzień przed świetami. Bardzo się cieszę ze jestem z grudnia, bo np. teraz wszyscy już maja 30 lat a ja wciąż 29 😎😎

bardzo bym chciała żeby to było to. Długo wyczekujemy z mężem tego naszego pierwszego maleństwa. Wróciliśmy z UK do Polski, oboje pracujemy, kupiliśmy mieszkanie i jeden pokoj stał pusty, bo myśleliśmy ze po ślubie szybciej nam się uda… mieszkanie na parterze żeby było łatwiej z wózkiem i wgl. Wszystko pod maleństwo i dla maleństwa. Nie wiem, czy jest tam serduszko, czy wszystko się rozwinęło jak trzeba ale liczę ze tak i zrobimy wszystko żeby było najbardziej kochane na świecie. A jak urośnie to mu/jej opowiem ile się mama naplakala i co przeszliśmy, żeby je mieć 🥹♥️
Zobaczysz , że wszystko będzie dobrze ♥️ będziesz wspaniałą mama

reklama
To super😀

Do góry