reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Grudniowe mamy 2022 :)

reklama
odchodząc od tematu, zawsze gdy widzę odpowiedz od Ciebie, czuje ze mamy tu wirtualna położna ❤️ i nic mnie tak nie uspokaja jak twoje odpowiedzi! ❤️ czy jesteś zawodowo związana z położnictwem czy ginekologia?
zawodowo skończyłam w korporacji, najpierw ze strony medycznej a później biznesowej i już mnie to wchłonęło :) ale studia skończyłam lekarskie i coś tam pamietam ale do wiedzy z konkretnych specjalizacji mi daleko

To ja jestem położna :D ale nie wirtualna bardziej realna
Wow super! Teraz nie damy Ci spokoju 😁😝.

Dziewczyny jak czytam że nie macie objawów to tylko zazdroszczę bo to nic nie musi oznaczać złego... Dużo kobiet nie czuje objawów z tego co pytałam wokół siebie... Ja tylko czekam aż to się skończy- mdłości są najgorsze 😐. I to zwymiotować nie idzie ale mam odruch wymiotny niekontrolowany więc spię w miską 🙈.

Wow super! Teraz nie damy Ci spokoju 😁😝.

Dziewczyny jak czytam że nie macie objawów to tylko zazdroszczę bo to nic nie musi oznaczać złego... Dużo kobiet nie czuje objawów z tego co pytałam wokół siebie... Ja tylko czekam aż to się skończy- mdłości są najgorsze 😐. I to zwymiotować nie idzie ale mam odruch wymiotny niekontrolowany więc spię w miską 🙈.
Hahahaha, spanie z miska kojarzy mi się z grubą imprezą 🤣

Jesteśmy teraz koło ósmego tygodnia ciąży. Czy Wy macie jakieś objawy? Ja nie mam i niby to dobrze, ale ciągle się martwię czy ciąża się prawidłowo rozwija. Najpierw nawet trochę przytyłam a teraz waga mi trochę spadła po porannym ważeniu. Nie wiem co o tym myśleć, a wizyta dopiero 18.05. Może test ciążowy robić, czy betę sobie zbadać hmmm
Wlasnie wyszłam od lekarza. Jestem w 9+0 i nie mam od początku żadnych objawów oprócz wrażliwych piersi. Dzidzia rozwija się książkowo 😁 takze glowa do góry

Hej Dziewczyny. Ja juz po wizycie 😍😍😍 dzidzia rosnie książkowo, serduszko pieknie bije. Krwiak jest dalej ale wg lekarza nie mam się czym martwić bo wyglada jakby się wchłaniał. Takze w dalszym stopniu musze sie oszczędzać. Ale jestem szczęśliwa, oby tak dalej. Trzymamy kciuki za Was 😘

Załączniki

• 20220428_100953.jpg
    20220428_100953.jpg
    413,5 KB · Wyświetleń: 71
Ja chyba zwariuję do tego 18.05. czuję się totalnie dobrze i w formie, nic mnie nawet nie kłuje, stosuję się do zaleceń i pewnie pobiegnę w sobotę zrobić sobie betę...
No to świetnie! Ja też w pierwszej ciąży czułam się cudownie. Przecież ciąża to nie choroba! Nie musimyczuc się źle żeby było wszystko dobrze! Tak trzymać! 🍀🤞🌹

reklama
Hej Dziewczyny. Ja juz po wizycie 😍😍😍 dzidzia rosnie książkowo, serduszko pieknie bije. Krwiak jest dalej ale wg lekarza nie mam się czym martwić bo wyglada jakby się wchłaniał. Takze w dalszym stopniu musze sie oszczędzać. Ale jestem szczęśliwa, oby tak dalej. Trzymamy kciuki za Was 😘
Super wiadomości i przepiękne maleństwo, oby tak dalej! ❤️🌱

Do góry