Carmen_87
Fanka BB :)
Pocieszające to dla mnieW pierwszej ciąży (zdrowej i jest z tego dziecko) nie miałam żadnych objawów aż do brzucha / ruchów dziecka
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Pocieszające to dla mnieW pierwszej ciąży (zdrowej i jest z tego dziecko) nie miałam żadnych objawów aż do brzucha / ruchów dziecka
zawodowo skończyłam w korporacji, najpierw ze strony medycznej a później biznesowej i już mnie to wchłonęło ale studia skończyłam lekarskie i coś tam pamietam ale do wiedzy z konkretnych specjalizacji mi dalekoodchodząc od tematu, zawsze gdy widzę odpowiedz od Ciebie, czuje ze mamy tu wirtualna położna i nic mnie tak nie uspokaja jak twoje odpowiedzi! czy jesteś zawodowo związana z położnictwem czy ginekologia?
To wymiar przy którym jeszcze bym spała spokojnie0,55 cm
Wow super! Teraz nie damy Ci spokoju .To ja jestem położna ale nie wirtualna bardziej realna
Hahahaha, spanie z miska kojarzy mi się z grubą impreząWow super! Teraz nie damy Ci spokoju .
Dziewczyny jak czytam że nie macie objawów to tylko zazdroszczę bo to nic nie musi oznaczać złego... Dużo kobiet nie czuje objawów z tego co pytałam wokół siebie... Ja tylko czekam aż to się skończy- mdłości są najgorsze . I to zwymiotować nie idzie ale mam odruch wymiotny niekontrolowany więc spię w miską .
Wlasnie wyszłam od lekarza. Jestem w 9+0 i nie mam od początku żadnych objawów oprócz wrażliwych piersi. Dzidzia rozwija się książkowo takze glowa do góryJesteśmy teraz koło ósmego tygodnia ciąży. Czy Wy macie jakieś objawy? Ja nie mam i niby to dobrze, ale ciągle się martwię czy ciąża się prawidłowo rozwija. Najpierw nawet trochę przytyłam a teraz waga mi trochę spadła po porannym ważeniu. Nie wiem co o tym myśleć, a wizyta dopiero 18.05. Może test ciążowy robić, czy betę sobie zbadać hmmm
No to świetnie! Ja też w pierwszej ciąży czułam się cudownie. Przecież ciąża to nie choroba! Nie musimyczuc się źle żeby było wszystko dobrze! Tak trzymać!Ja chyba zwariuję do tego 18.05. czuję się totalnie dobrze i w formie, nic mnie nawet nie kłuje, stosuję się do zaleceń i pewnie pobiegnę w sobotę zrobić sobie betę...
Ja właśnie za tydz będę 9+1 na wizycie, super wiedzieć ze nie jest się samemu bez objawowWlasnie wyszłam od lekarza. Jestem w 9+0 i nie mam od początku żadnych objawów oprócz wrażliwych piersi. Dzidzia rozwija się książkowo takze glowa do góry
Super wiadomości i przepiękne maleństwo, oby tak dalej!Hej Dziewczyny. Ja juz po wizycie dzidzia rosnie książkowo, serduszko pieknie bije. Krwiak jest dalej ale wg lekarza nie mam się czym martwić bo wyglada jakby się wchłaniał. Takze w dalszym stopniu musze sie oszczędzać. Ale jestem szczęśliwa, oby tak dalej. Trzymamy kciuki za Was