Czy YS to ciałko żółte? Czy zarodek? Jeżeli ciałko żółte to jest.
Podobne tematy
- guest-1675184289
- Wrześniowe mamy 2023
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Czy YS to ciałko żółte? Czy zarodek? Jeżeli ciałko żółte to jest.
Poczytaj mamaginekolog ona bardzo fajnie pisze i też jest tam wyjaśnione od ilu mm jest puste jajo20 mm? Wszędzie czytam ze 25 mm. Ja mam 2.05 cm. Szczerze to się nie łudze ze cos sie pojawi, ale sama nie wiem.
To zmienia postać rzeczy - jeśli jest YS to JEST zarodek (na początku za mały by go na usg zobaczyć i owszem np przy ciąży obumarłej może już tak mały pozostać i go nigdy nie zobaczymy) ale to nie jest puste jajo. Zarodek powinno być moc zobaczyć na usg jakieś 1-2 dni po pojawieniu się YS.Czy YS to ciałko żółte? Czy zarodek? Jeżeli ciałko żółte to jest.
a ile mm ma tu YS?Czy YS to ciałko żółte? Czy zarodek? Jeżeli ciałko żółte to jest.
Ciałko żółte jest w jajniku, YS to pęcherzyk zoltkowyciałko żółte
odchodząc od tematu, zawsze gdy widzę odpowiedz od Ciebie, czuje ze mamy tu wirtualna położna i nic mnie tak nie uspokaja jak twoje odpowiedzi! czy jesteś zawodowo związana z położnictwem czy ginekologia?To zmienia postać rzeczy - jeśli jest YS to JEST zarodek (na początku za mały by go na usg zobaczyć i owszem np przy ciąży obumarłej może już tak mały pozostać i go nigdy nie zobaczymy) ale to nie jest puste jajo. Zarodek powinno być moc zobaczyć na usg jakieś 1-2 dni po pojawieniu się YS.
Poszłabym do innego ginekologa na wizytę za 1-2 dni
Ja bym się nawet czepiała ze echo zarodka na tym usg widać.
chciałam poprawic, ale w świetnej aplikacji nie ma edycji!Ciałko żółte jest w jajniku, YS to pęcherzyk zoltkowy
Pytałam czy na tysiąc procent. To stwierdził że to jest medycyna i nigdy niczego nie jest sie pewnym i ze bedzie bardzo zaskoczony jezeli z tego coś będzie. Parafrazuje jego wypowiedź. Chciałam stamtąd uciec... Dlatego tez chce iść do innego lekarza w środę aby po prostu miec pewność.idź za tydzień, sprawdzisz. Jeśli nic nie będzie z tego to przynajmniej będziesz wiedziała ze zrobilas wszystko. Obecny Lekarz całkowicie skreślił szanse?