A, oni liczą od skończonego tc..Ty już weszłaś w 9 tc to będzie winogrono
reklama
G
guest-1677526072
Gość
Z tego co wiem to się liczą skończone tygodnie a nie zaczęte więc nie wiem jak patrzeć na tych stronach że się jest w 8 czy w 9No właśnie nie jestem pewna, bo wg dnia to bąbel ma teraz ok 16mm, to jeśli winogrono to chyba taki rodzynek bardziej
A, oni liczą od skończonego tc..
No właśnie tu chyba są skończone, bardziej się pokrywa z wymiarami z danego dniaZ tego co wiem to się liczą skończone tygodnie a nie zaczęte więc nie wiem jak patrzeć na tych stronach że się jest w 8 czy w 9
Takalenka
Fanka BB :)
Ja dzisiaj mam prenatalne i mocno się stresuje o ile te wcześniejsze USG to wogole żadnego stresu ale to przez moich 9 poronień i wiedzę i nastawienie takie że będzie co będzie... Więc żadnego stresu nie miałam, wszystko tak mechanicznie na autopilocie w sensie : brak akcji serca ok, luz pod kontrolą... Teraz oby szybko poronić wrócić do życia normalnego, zapomnieć
A teraz już się nastawiłam że jest duża szansa że będzie ok więc i stres nagle się pojawił oby było dziecko zdrowe itp ja miałam wrodzona wadę nerek więc też będę się skupiać głównie na nerkach, choć żadne z moich dzieci tego nie odziedziczyło
Tak że wychodzi że mam wszystko poodwracane i poronienie było dla mnie łagodniejsza informacja niż czekanie na prenatalne głupi mózg ojj głupi
A teraz już się nastawiłam że jest duża szansa że będzie ok więc i stres nagle się pojawił oby było dziecko zdrowe itp ja miałam wrodzona wadę nerek więc też będę się skupiać głównie na nerkach, choć żadne z moich dzieci tego nie odziedziczyło
Tak że wychodzi że mam wszystko poodwracane i poronienie było dla mnie łagodniejsza informacja niż czekanie na prenatalne głupi mózg ojj głupi
ja też pół godziny przed budzikiemja tak mam
G
guest-1677526072
Gość
Trzymam kciuki za dobre wieści z badań prenatalnych a o której je masz ?Ja dzisiaj mam prenatalne i mocno się stresuje o ile te wcześniejsze USG to wogole żadnego stresu ale to przez moich 9 poronień i wiedzę i nastawienie takie że będzie co będzie... Więc żadnego stresu nie miałam, wszystko tak mechanicznie na autopilocie w sensie : brak akcji serca ok, luz pod kontrolą... Teraz oby szybko poronić wrócić do życia normalnego, zapomnieć
Masz jak najbardziej prawo się tak czuć, ale ja jakoś wierzę, że wszystko będzie dobrze! Tulę mocnoJa dzisiaj mam prenatalne i mocno się stresuje o ile te wcześniejsze USG to wogole żadnego stresu ale to przez moich 9 poronień i wiedzę i nastawienie takie że będzie co będzie... Więc żadnego stresu nie miałam, wszystko tak mechanicznie na autopilocie w sensie : brak akcji serca ok, luz pod kontrolą... Teraz oby szybko poronić wrócić do życia normalnego, zapomnieć
MartaMarkry
Czy wy tez ziewacie cały dzień?
A masz jakieś plamienia? Ja przy cp miałam plamienia jakoś tyg przed i nagle źle się poczułam, pojawił się ból z prawej strony taki kłujący i już wiedziałam że nie jest dobrze :/
Wczoraj pojawiła się żółta wydzielina, ale taka ciemniejsza niż po progesteronie. Miałam cały dzień kłucia po prawej stronie wieczorem chwilę po lewej kłucie i dziś czuję bóle jak na okres. Jutro pojadę do lekarza bo zaczynam się martwić. Pęcherzyk już powinien być widoczny.
reklama
Carolina123
dużo, dużo dalej. Ale jak on się tam zmieściArbuz to trochę dalej dużo dalej