LKarina
Aktywna w BB
Ale faktycznie hormony mi chyba buzują, bo powiedziałam mu co sądzę o jego zachowaniufaktycznie jakiś buc. Nie przejmuj się dziadem
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Ale faktycznie hormony mi chyba buzują, bo powiedziałam mu co sądzę o jego zachowaniufaktycznie jakiś buc. Nie przejmuj się dziadem
Daj trochę tej energiija dzisiaj przeciwnie full energii. Aż się zaczęłam martwić czy na pewno wszystko w porządku i pójdę jutro na betę ...
przekazujeDaj trochę tej energii
ja mam za wysoką glukoze na czczo i IO. Biorę metformax . Krzywej cukrowej nie robiłam jeszcze ale pewnie wyjdą jakieś kwiatki. Ale powiedziała mi ginka, że z krzywą wstrzymajmy się do 12 tygodnia, bo ona bardzo obciąża wątrobę i nie róbmy jej tak co chwila.Dziewczyny, czy któraś z Was ma problemy z cukrem/insuliną? Mi cukier wyszedł ok, po obciążeniu, za to mam hiperinsulinę, ponad 200 po 1h obciążenia.
Ja też mam IO, metformax odstawiłam jak zrobiłam test, gin juz nie kazała mi brać, a Ty nadal bierzesz?ja mam za wysoką glukoze na czczo i IO. Biorę metformax . Krzywej cukrowej nie robiłam jeszcze ale pewnie wyjdą jakieś kwiatki. Ale powiedziała mi ginka, że z krzywą wstrzymajmy się do 12 tygodnia, bo ona bardzo obciąża wątrobę i nie róbmy jej tak co chwila.
Z tego co wiem to się liczą skończone tygodnie a nie zaczęte więc nie wiem jak patrzeć na tych stronach że się jest w 8 czy w 9
Ja tez się zawsze w tym gubię dlatego mówię zawsze jaki mam tydz + dzień a interpretacje pozostawiam drugiej osobieNo właśnie tu chyba są skończone, bardziej się pokrywa z wymiarami z danego dnia
O 14.00 potem jeszcze z dzieciarnia na plażę i zakupy więc pewnie nie od razu się odezwę
No i pieknie, należało sięAle faktycznie hormony mi chyba buzują, bo powiedziałam mu co sądzę o jego zachowaniu
Super, gratkiJa po wizycie wszystko ok! Prenatalne na 24.05 wtedy będzie już 13+5 wiec na ostatni dzwonek
mi kazała dalej brać, te same dawki. Kurcze ciekawe dlaczego mi nie kazał odstawićJa też mam IO, metformax odstawiłam jak zrobiłam test, gin juz nie kazała mi brać, a Ty nadal bierzesz?
Ja rzuciłam palenie 1,5 roku temu i przytulam 20 kg, teraz miałam się wziąć za zarzucanie a później za bobasa, ale wyszło odwrotne odwrotne