Carolina123
Fanka BB :)
hahaha mój mąż mi wczoraj powiedział, że się chyba psuje od środkaDziewczyny, moje bąki śmierdzą tak, jakbym się psuła od środka!!! No strasznie.... Ktoś jest ze mną w klubie?
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
hahaha mój mąż mi wczoraj powiedział, że się chyba psuje od środkaDziewczyny, moje bąki śmierdzą tak, jakbym się psuła od środka!!! No strasznie.... Ktoś jest ze mną w klubie?
12:30
14.30, polskiego czasu 15.30
Ja mam wizyte o 12:20. Jeśli chodzi o libido to też zniknęło... Gdzieś głęboko bym chciała ale te mdłości no i brak energii... . Też mam problem z jelitami/wzdęciami mimo że biorę probiotyk od ponad 3 tygodni.
Ja mam na 15:40. Jestem tak zestresowana cały dzisiejszy dzień... Oby szybko zleciał jutrzejszy dzień w pracy! Ginekolog, dentysta i z wrażeń pewnie padnę po południu
To mamy praktycznie w tym samym czasie Ale u mnie tylko ciśnienie i inne takie, bez USG, więc nie ma jakiegoś szczególnego stresu. Będzie dobrzeJa mam na 15:40. Jestem tak zestresowana cały dzisiejszy dzień... Oby szybko zleciał jutrzejszy dzień w pracy! Ginekolog, dentysta i z wrażeń pewnie padnę po południu
Ja mam jutro jeszcze wizytę o 16:10, strasznie się stresuje
Będziemy trzymać kciuki Który masz tydzień?Ja mam jutro jeszcze wizytę o 16:10, strasznie się stresuje