Witamy i gratulacje! Super, że masz już za sobą stres związany z pierwszym USG, mine też po nim ulżyło mocno. Musi być dobrze! Pozdrawiam koleżankę z UK!Hej dziewczyny, czy można dołączyć do grudniowego gangu fasolek? Wcześniej tylko podglądałam, bo nie wierzyłam do dzis po wizycie. U mnie pierwsza ciąża, po 2 latach się udało, 7+3- serduszko jak dzwon i wszystko ksiazkowoModlę się aby tak zostało do końca. Po wizycie stres zszedl momentalnie chociaz nadal sie pojawia ,a co jesliMowie sobie, ze musi być dobrze, pozytywne nastawienie to podstawa. Kibicuje nam wszystkim i pozdrawiam z UK
reklama
Franka95
Fanka BB :)
Dziękuje pięknie Tak ulga nie do opisania, aż łezka poleciała chyba z tych emocjiWitamy i gratulacje! Super, że masz już za sobą stres związany z pierwszym USG, mine też po nim ulżyło mocno. Musi być dobrze! Pozdrawiam koleżankę z UK!
Blondynka w sieci
Dziewczyny ja się wykończę zanim ta fasolka będzie gotowa przyjść na świat przysięgam. Wszystko mi tak niemiłosiernie śmierdzi, słabo mi, w głowie się kręci, nic nie moge zjeść. Poratujcie jakimiś pomysłami jak z tym walczyć błagam
Kochana zaopatrz się w witaminę B6 10 albo 25mg i łykaj co 6-8 godzin. To całkowicie bezpieczne w ciąży a zostało naukowo udowodnione, że niweluje mdłości. Sprawdzam od soboty i faktycznie z każdym dniem jest coraz lepiej, dziś to już jakieś 25% tego, co było wcześniej, mogę spokojnie funkcjonować. Ulga nie przyszła od razu po pierwszej dawce, ale dziś już na 100% widzę, że pomaga. A też nie mogłam patrzeć na jedzenie i miałam serdecznie dość.Dziewczyny ja się wykończę zanim ta fasolka będzie gotowa przyjść na świat przysięgam. Wszystko mi tak niemiłosiernie śmierdzi, słabo mi, w głowie się kręci, nic nie moge zjeść. Poratujcie jakimiś pomysłami jak z tym walczyć błagam
Blanca86
12.20…..
A jak u Was z energią/obowiązkami? Od kilku dni jestem w takim stanie, że kładę się na drzemkę o 18 i budzę parę godzin później. Dzisiaj przebiłam wszystko budząc się o 22:30. Nie wiem, co ja będę robiła dzisiejszej nocy W pracy moja produktywność drastycznie spadła. Mam wrażenie, że siłę mam tylko od pobudki do ok 12-13. Potem mogłabym tylko spać.
Franka95
Odkąd zaczęłam brać witaminy to jakoś lepiej z energia, czuje się prawie jak przed. Chociaż dzisiaj pod wieczór już chciałam się kłaść o 20…wiec kto wie co mnie czeka jutroA jak u Was z energią/obowiązkami? Od kilku dni jestem w takim stanie, że kładę się na drzemkę o 18 i budzę parę godzin później. Dzisiaj przebiłam wszystko budząc się o 22:30. Nie wiem, co ja będę robiła dzisiejszej nocy W pracy moja produktywność drastycznie spadła. Mam wrażenie, że siłę mam tylko od pobudki do ok 12-13. Potem mogłabym tylko spać.
Na początku ciąży strasznie, rozkojarzenie i zmęczenie, później mdłości i też zmęczenie. Teraz powoli zaczynam wracać na tory ale to nadal jakieś 60% tego, co było przed ciążą. Ale jeszcze tydzień temu było 30%, więc progres jestA jak u Was z energią/obowiązkami? Od kilku dni jestem w takim stanie, że kładę się na drzemkę o 18 i budzę parę godzin później. Dzisiaj przebiłam wszystko budząc się o 22:30. Nie wiem, co ja będę robiła dzisiejszej nocy W pracy moja produktywność drastycznie spadła. Mam wrażenie, że siłę mam tylko od pobudki do ok 12-13. Potem mogłabym tylko spać.
W ogóle wiecie, jakoś zawsze mi się wydawało, że dolegliwości w ciąży rosną razem z brzuchem. Ok, poranne mdłości parę razy na początku, a później luz, dopóki brzuch nie zacznie przeszkadzać. A tu wygląda na to, że pierwszy trymestr jest tak samo ciężki, o ile nie cięższy, co trzeci...
Ostatnia edycja:
reklama
Renjja
Dzisiaj jest 8+1 , bylam już na jednej wizycie w 6 tygodniu, widziałam je na usg, mam nadzieję, że dzisiaj usłyszę Trzymam kciuki za resztę dziewczynBędziemy trzymać kciuki Który masz tydzień?