pannadarianna
Fanka BB :)
kochana, trzymaj się mocno… tuleDziewczyny, muszę się pożegnać... Życzę Wam powodzenia.
Wczoraj wizyta u lekarza, poronienie chybione. Szukam szpitala.
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
kochana, trzymaj się mocno… tuleDziewczyny, muszę się pożegnać... Życzę Wam powodzenia.
strasznie mi przykro. Przytulam. Trzymaj się cieplutkoDziewczyny, muszę się pożegnać... Życzę Wam powodzenia.
Jezu… okropnie mi przykro. Trzymaj się KochanaDziewczyny, muszę się pożegnać... Życzę Wam powodzenia.
trzymaj się, dużo z nas wie, co to za ból Nie pamiętam, czy to Twoja pierwsza strata, ale jeśli mogę coś zasugerować, to rób badanie genetyczne, jeśli był zarodek. Ja zrobiłam tylko przy 3 poronieniu i żałuję, że nie mam wcześniejszych badań.Dziewczyny, muszę się pożegnać... Życzę Wam powodzenia.
Trzymaj się kochana, czasami tak to jest w życiu, że musimy przetrwać burzę, aby za chwilę zobaczyć piękną tęczę i tego Ci życzęDziewczyny, muszę się pożegnać... Życzę Wam powodzenia.
Bardzo mi przykro . PrzytulamDziewczyny, muszę się pożegnać... Życzę Wam powodzenia.
Za wszystkie dzisiaj wizytujace trzymam kciuki. Będzie dobrze. Mam do Was prośbę podajcie po wizycie jak będziecie pisać co zobaczyłyście/ usłyszałyście który u Was to miesiąc i dzień. Wiem, że ciąża ciąży nie równa, ale chciałabym mniej więcej wiedzieć czego się spodziewać
To prawda. Podpisuje się pod każdym zdaniem. Wiem dokładnie co znaczy strata i jaki ma wpływ na to jak teraz myśle, czuje i jak się boje. Jaki stres jest jak dziś zaczęło mnie dziwnie pobolewać podbrzusze i zobaczyłam plamkę krwi. To nie do opisania. Przytulam mega mocno wszystkie kobiety, które są po stracie.dużo tych strat na grupie domyślam się, że mamy tutaj nadreprezentację dziewczyn z różnymi problemami, bo jednak po to się przegląda fora internetowe żeby szukać wsparcia, podobnych historii i pomocy (jestem tego najlepszych przykładem), ale to jest ku@wa niesprawiedliwe, że osoby, które tak pragną dziecka, muszą przeżywać tragedie z doświadczenia mogę tylko napisać, że nic nie przynosi takiej ulgi, jak poznanie przyczyny poronienia, diagnostyka i świadomość, że zrobiło się wszystko, co było możliwe przed ciążą. Szkoda tylko, że to nie jest gwarancja sukcesu
tak wlasnie mysle ze jeszcze za wcześnie, piersi dają mi tylko popalić tak bola, najgorzej jest rano i wieczoremmnie tez od mięska nie chociaż jak mama na Wielkanoc gotowała biała kiełbasę w kuchni to myslalam że wyhaftuje, smród jak stare gotujące się mięso. A kiełbaska pyszna, swojska, i ciul nie zjadłam. Nie mam pojęcia czemu
Kochana może to jeszcze za wcześnie mi dopiero teraz większość objawow wychodzi