Carolina123
Fanka BB :)
mam tak samoTo mam to samo a w dzień jak się rozziewam to końca nie widać, nawet drzemka wpadnie
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
mam tak samoTo mam to samo a w dzień jak się rozziewam to końca nie widać, nawet drzemka wpadnie
napisałamCześć. Jestem z wrześniówek. Mam do Was pytanie. Czy któraś z Was nie potrzebuje Duphastonu? Mam 4 nowe opakowania, ważne do 02.2026. Chętnie wyślę którejś z Was. Oddam za darmo Proszę w razie czego o wiadomość na priv.
Ja mam to samo. Wymiotów brak, ale nie moge nawet myśleć o jedzeniu.A ja znowu mam tylko okropne mdłości. Wymiotować nie wymiotuje, ale tak mnie mdli, ze jak rano wstaje to nie jestem w stanie zrobić sobie śniadania..
a masz tak ze czujesz się cały dzień głodna? Tak jakbyś nic nie jadła i aż słabo?Ja mam to samo. Wymiotów brak, ale nie moge nawet myśleć o jedzeniu.
ja tez tak mam dziewczyny! Mdłości okropne, z tym, ze ja cały czas właśnie jem, żeby te mdłości pokonać. Czuje się głodna co 15 minuta masz tak ze czujesz się cały dzień głodna? Tak jakbyś nic nie jadła i aż słabo?
Czekam na raporcik po wizycie! Zaciskam kciuku!
Miałam i żółtą i białąDziewczyny, które przyjmują luteinę dopochwowo. Czy miewacie taką delikatnie żółtawą wydzielina? Czytałam, że przy stosowaniu luteiny to normalne, dodam, że nie mam żadnych objawow świadczących o infekcji.
Jezu jak dobrze ze ktoś tez tak ma i nienjestem sama, bo czuje się jak świr haha. Ja zjem i moment i zniwu głód i mdłościja tez tak mam dziewczyny! Mdłości okropne, z tym, ze ja cały czas właśnie jem, żeby te mdłości pokonać. Czuje się głodna co 15 minut