reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Grudniowe mamy 2022 :)

Witam wszystkie przyszłe mamy. Jestem nowa na tym wątku, dopiero wczoraj dowiedziałam się o ciąży. Jestem na początku 5t i termin niby na 23.12. ale to się może zmieni na kolejnym usg bo na razie jest tylko pęcherzyk. Następną wizytę mam dopiero 12.05. i już się nie mogę doczekać bo tak bardzo chcę żeby tym razem było wszystko dobrze.

reklama
Dziewczyny, chciałam się z Wami pożegnać i życzyć Wam bijących serduszek, jak najmniej mdłości i najlepszych prezentów pod choinkę w tym roku! 👶👶

U mnie niestety poronienie, w niedzielę trafiłam do szpitala, prawdopodobnie było puste jajo, bo w 6+5 brakowało wciąż zarodka i serduszka. Poza tym gorączka, biegunka.. Poronienie samoistne 😔 czuję teraz mega pustkę, ale mam ogromne wsparcie i dobre nastawienie na przyszłość!! 😊 To była pierwsza ciąża 😌

Trzymam za Was kciuki, dbajcie o siebie 💛
bardzo mi przykro :( trzymaj się!

Dziewczyny, chciałam się z Wami pożegnać i życzyć Wam bijących serduszek, jak najmniej mdłości i najlepszych prezentów pod choinkę w tym roku! 👶👶

U mnie niestety poronienie, w niedzielę trafiłam do szpitala, prawdopodobnie było puste jajo, bo w 6+5 brakowało wciąż zarodka i serduszka. Poza tym gorączka, biegunka.. Poronienie samoistne 😔 czuję teraz mega pustkę, ale mam ogromne wsparcie i dobre nastawienie na przyszłość!! 😊 To była pierwsza ciąża 😌

strasznie mi przykro, tulę.

Witam wszystkie przyszłe mamy. Jestem nowa na tym wątku, dopiero wczoraj dowiedziałam się o ciąży. Jestem na początku 5t i termin niby na 23.12. ale to się może zmieni na kolejnym usg bo na razie jest tylko pęcherzyk. Następną wizytę mam dopiero 12.05. i już się nie mogę doczekać bo tak bardzo chcę żeby tym razem było wszystko dobrze.
trzymam za to kciukasy 🙂

Hello,
Ja po mojej drugiej wizycie
Bąbelek ma 14mm
Serduszko bije 160 na minutę ❤️
Wszystkie wyniki mam dobre, nawet powiedział, że krzywa cukrowa mam dobra i żebym się tak nie kłuła cały czas (bo ja cały czas mierzyłam sobie cukier)
Założyl kartę ciąży i kazał przyjść po prenatalnych, chyba że nie wytrzymam i będę chciała podglądnąć dzidziusia to żebym wcześniej przyszła 😁

Hello,
Ja po mojej drugiej wizycie
Bąbelek ma 14mm
Serduszko bije 160 na minutę ❤️
Wszystkie wyniki mam dobre, nawet powiedział, że krzywa cukrowa mam dobra i żebym się tak nie kłuła cały czas (bo ja cały czas mierzyłam sobie cukier)
Założyl kartę ciąży i kazał przyjść po prenatalnych, chyba że nie wytrzymam i będę chciała podglądnąć dzidziusia to żebym wcześniej przyszła 😁
cudowna wiadomość! ❤️❤️❤️

Ojej 😥 bardzo mi przykro, rozumiem Cię doskonale jaka czujesz pustkę bo sama poroniłam pod koniec stycznia 4 tygodniową ciążę 😔 dobrze że masz ludzi kolo siebie kyorzy Cię wsparają to jest teraz najważniejsze ❤

reklama
Hej, nie odzywałam się tydzień, ale chciałam zameldować, że jestem po kolejnym usg i dzisiaj zarodek ciągle pięknie rośnie🥰, ma 1,12cm - usg pokazuje 7tydz +1, a wg owulacji mam dzisiaj 7+0. Co mnie bardzo cieszy, to że serduszko bardzo mocno bije♥️ Gin mnie zapewniła, że jest powyżej 150. Na ostatnim usg pęcherzyk był spłaszczony, a teraz jest idealny.

W moim poprzednich ciążach FSH było 112, 113 i zaraz potem przestawało bić. Poza tym zarodek rósł bardzo wolno- na początku był 4 dni do tyłu, potem tydzień i niedługo był koniec…

Czuję się bardzo średnio, mam mdłości, często jest mi niedobrze, ale nie non-stop i da się wytrzymać (obiecałam sobie, że nie będę narzekać 😁).
Za mną już 35 zastrzyków clexane i accofilu, ale partner już się wyrobił i ani nie boli, ani nie robią się siniaki ☺️
Kolejną wizytę planuję po majówce.

Trzymam kciuki za Was dziewczyny 😘

Do góry