reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Grudniowe mamy 2022 :)

reklama
Ja przyjmuje Famenita 100 trzy razy dziennie. Po pierwszych dwóch tabletkach pojawiły się żółty śluz 😁 Przyznam że luteinę przyjmowałam w pierwszej ciąży, ale nie pamiętam jak było na początku.

Dziewczyny, chciałam się z Wami pożegnać i życzyć Wam bijących serduszek, jak najmniej mdłości i najlepszych prezentów pod choinkę w tym roku! 👶👶

U mnie niestety poronienie, w niedzielę trafiłam do szpitala, prawdopodobnie było puste jajo, bo w 6+5 brakowało wciąż zarodka i serduszka. Poza tym gorączka, biegunka.. Poronienie samoistne 😔 czuję teraz mega pustkę, ale mam ogromne wsparcie i dobre nastawienie na przyszłość!! 😊 To była pierwsza ciąża 😌

Trzymam za Was kciuki, dbajcie o siebie 💛

reklama
Dziewczyny, chciałam się z Wami pożegnać i życzyć Wam bijących serduszek, jak najmniej mdłości i najlepszych prezentów pod choinkę w tym roku! 👶👶

U mnie niestety poronienie, w niedzielę trafiłam do szpitala, prawdopodobnie było puste jajo, bo w 6+5 brakowało wciąż zarodka i serduszka. Poza tym gorączka, biegunka.. Poronienie samoistne 😔 czuję teraz mega pustkę, ale mam ogromne wsparcie i dobre nastawienie na przyszłość!! 😊 To była pierwsza ciąża 😌

Trzymam za Was kciuki, dbajcie o siebie 💛
bardzo mi przykro. Ściskam mocno ♥️♥️♥️♥️ grunt to dobre nastawienie. Pozdrawiam

Do góry