Podobne tematy
- guest-1675184289
- Wrześniowe mamy 2023
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
wow, czwóreczka, ale zazdroszczę takiej gromadki <3 będzie pięknie, poradzisz sobie, a obawy są zawszeWiecie co a mnie dziś jakiś dołek chwycił.
Modliłam się o to żeby ciąża przebiegała wporzadku , żeby na USG już był widoczny zarodeczek z serduszkiem i to wszystko jest , a tu nagle dziś taki dół że zachciało mi się 4 dziecka , że nie poradzę sobie , co ludzie powiedzą że napewno jakąś patologia
Zrobiło mi się troszkę lepiej jak powiedziałam starszej córce (9l) że będzie miała siostre lub braciszka a ona że super i zamawia drugiego brata
@olka11135 ,a Ty też tu?
Dziękuję KochanaNieeee, ja mam pauzę do przełomu lipca/sierpnia Ale zawsze obserwuję nowe wątki bo lubię widzieć radość "koleżanek"
Mega się cieszę, że wam się udało i mocno trzymam kciuki!
daj znać po wizycie!Dziś wizyta o 16:15, a od samego rana mdli mnie jak nie wiem co ( do tego mam trochę wzdęcia i zaparcia. Już na tyle nie mogę się doczekać, że od wczoraj zastanawiam się, czy aby na pewno umówiłam się do dobrej miejscowości, bo lekarz przyjmuję w dwóch Przede mną zwariowane 8h!
No aż sama sobie się dziwię że się zdecydowałamwow, czwóreczka, ale zazdroszczę takiej gromadki <3 będzie pięknie, poradzisz sobie, a obawy są zawsze
oczywiście ze dasz radę!No aż sama sobie się dziwię że się zdecydowałam
Mam nadzieję że dam radę
Mam nadzieję !oczywiście ze dasz radę!
Ja jestem ze Śląska ! Ruda ŚląskaDziewczyny a skąd jesteście? Ciekawa jestem czy któraś mieszka blisko nas. Ja mieszkam pod Warszawą, na zachód.