reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Grudniowe mamy 2022 :)

Wiecie co a mnie dziś jakiś dołek chwycił.
Modliłam się o to żeby ciąża przebiegała wporzadku , żeby na USG już był widoczny zarodeczek z serduszkiem ❤️ i to wszystko jest , a tu nagle dziś taki dół że zachciało mi się 4 dziecka , że nie poradzę sobie , co ludzie powiedzą że napewno jakąś patologia 😞
Zrobiło mi się troszkę lepiej jak powiedziałam starszej córce (9l) że będzie miała siostre lub braciszka a ona że super i zamawia drugiego brata ❤️
Masz 3 dzieci dla których na pewno jesteś najlepsza mama ♥️ dla czwartego dziecka też znajdzie się ogrom miłości i szczęścia. Dacie sobie radę doskonale

reklama
No mi niestety nie podała wielkości pęcherzyka, też wytłumaczyła że ciąża może być młodsza bo wystarczy że owu była 3 dni później niż pik lh z testu i czasem te 2-3 dni są kluczowe bo taki malutki zarodek rozwija się w każdym dniu więc dziś go nie ma a jutro może już być. Więc cóż jestem cholernie postresowana , załamana, przerażona ale staram się wierzyć w słowa lekarki i cóż pozostaje czekać i nie zwariować a to nie łatwe . Już chyba cały internet przeczytałam 😅 i nie pomogło tylko gorzej się zrobiło + hormony które szaleją wybuchowa mieszanka depresyjna

Dokładnie, czytanie wszystkie w internecie i szukanie odpowiedzi to najgorsze co możemy sobie robić 🙈 wszyscy odradzają mi czytania internetow bo to niekoniecznie pomaga a wpędza w jeszcze większy dołek ale co zrobić skoro to silniejsze. Od niedzieli przeczytałam prawdopodobnie każde forum i każdy wątek na temat pustego przecherzyka i nie czuje się ani trochę lepiej. A gdzie tu wytrzymać jeszcze 1,5 tygodni🙈🙈
Same sobie to robimy 😉

Dokładnie, czytanie wszystkie w internecie i szukanie odpowiedzi to najgorsze co możemy sobie robić 🙈 wszyscy odradzają mi czytania internetow bo to niekoniecznie pomaga a wpędza w jeszcze większy dołek ale co zrobić skoro to silniejsze. Od niedzieli przeczytałam prawdopodobnie każde forum i każdy wątek na temat pustego przecherzyka i nie czuje się ani trochę lepiej. A gdzie tu wytrzymać jeszcze 1,5 tygodni🙈🙈
Same sobie to robimy 😉
Pamiętam jak 11 lat temu byłam z pierwszym syn w ciąży 😂 zrobiłam tylko jeden test który był najtańszym testem z apteki jakiejś nieznanej mi firmy i wyszła ledwo blada druga kreska i była radość i żaden internet mnie nie obchodzil wtedy żadne testy z krwi , poprostu już byłam w ciąży i koniec 😅 a teraz masakra a może to trzeba zbadać, sprawdzić czy beta się podwaja, każde formu chodzby z 2013 trzeba przeczytać . Pół dnia z telefonem w ręce 😅 a za 9 miesięcy "i po co mi to było"

reklama
Dziś wizyta o 16:15, a od samego rana mdli mnie jak nie wiem co :(( do tego mam trochę wzdęcia i zaparcia. Już na tyle nie mogę się doczekać, że od wczoraj zastanawiam się, czy aby na pewno umówiłam się do dobrej miejscowości, bo lekarz przyjmuję w dwóch :D Przede mną zwariowane 8h!

Do góry